2777
2789
عنوان

بچها عروسی کردم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم شاید بعداً دیگه زننده باشه

زننده چی تا فرصت دارین برید روکار🤣 ما اولین سفر دوتاییمون روزی هفت بار رابطه داشتیم الان بعد چهار سال یکم مشغلمون زیاده کم شده ولی اوایل ترکوندیم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

فدات عزیزم روز اول چرا خیلی گریه کردم برا خانوادم چون دورم ازشون الان هر دقیقه بهم زنگ میزنن

عههه خوبه پس عادت میکنی کم کم 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

من هم تنبلی تخمدان داشتم هم ذخیره تخمدان کمبه شوهرت بگو مشکلی نیست چقد عقد بودین؟

تقریبا 10ماه 

این ماه هم پریودیم عقب افتاد بااینکه دارو هم مصرف میکردم چن ماه مرتب بود

تو عقد دارو مصرف میکردم ولی بهش نگفتم 

میدونی خیلی استرسیه یک موضوعیو بفهمه خودشو داغون می‌کنه منم میترسم بهش بگم 

دلم میخواد بچه دار شم 

هر دقیقه میگه بنظرت میتونم بچه دار شیم 💔دیگه استرسم هزار برابر میشه گفتم چن‌روز دیگه پریود نشدم برم دکتر دوباره

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

زننده چی تا فرصت دارین برید روکار🤣 ما اولین سفر دوتاییمون روزی هفت بار رابطه داشتیم الان بعد چهار س ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای روزی هفت بار 

چطو شق میشد هر دقیقه 😂😂😂😂😂

الان خیلی دلم میخواد تابیاد حسش می‌ره🤣

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

تقریبا 10ماه این ماه هم پریودیم عقب افتاد بااینکه دارو هم مصرف میکردم چن ماه مرتب بودتو عقد دارو مصر ...

ببین استرس نداشته باش عقدت هم طولانی نبوده ما عقدمون یک سال و هفت ماه اینا بود

من وضعم خیلی خراب بود پریود میشدم ولی دو روزه بعدش یه مدت حوب شدم و سونو اینا کردم گفتن خوبه ولی خب من ترسیدم و اقدام کردم بنظرم تنبلی تخمدان به تنهایی خودش باعث نمیشه بخوای زودداقدام کنی اگه سنت پایین که اصلا 

عههه خوبه پس عادت میکنی کم کم

امیدوارم🥲

ببین استرس نداشته باش عقدت هم طولانی نبوده ما عقدمون یک سال و هفت ماه اینا بودمن وضعم خیلی خراب بود ...

20سالمع 

دارو هم مصرف کردی؟چی‌بودن

شدید بود 

20سالمع دارو هم مصرف کردی؟چی‌بودنشدید بود

۲۰سال که سنی نیست لذت ببر بذار یکی دو سال دیگه بابا 

داروهایی که برای ذخیره تخمدان کم میدادن استفاده کردم اسمشو یادم نیست ولی دارو برای تنبلی تخمدان استفاده نکردم چون دکتر گفت هر ماه پریود میشی نیازی نیست

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای روزی هفت بار چطو شق میشد هر دقیقه 😂😂😂😂😂الان خیلی دلم میخواد تابیاد حسش می ...

خودمم نمیدونم چطوری بود هول بود اوایل رابطه همینه 🤣🤣🤣

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

۲۰سال که سنی نیست لذت ببر بذار یکی دو سال دیگه بابا داروهایی که برای ذخیره تخمدان کم میدادن استفاده ...

بعضی الان چندساله میگذره با تنبلی تخمدان باردار نشدن منم میترسم 

ن من پریودیم نا‌منظمه 

بعضی الان چندساله میگذره با تنبلی تخمدان باردار نشدن منم میترسم ن من پریودیم نا‌منظمه

فعلا رو اصلاح سبک فکر کن و استرس رو کم کن

نه نترس تهش میشی ۲۲ سال 

اصلا به نازایی فکر نکن من شوهرمم تحرک اسپرم کم بود بخواد بشه میشه دیگه

فعلا رو اصلاح سبک فکر کن و استرس رو کم کننه نترس تهش میشی ۲۲ سال اصلا به نازایی فکر نکن من شوهرمم تح ...

ممنونم از راهنماییت وحرفات چشم🥲