2777
2789
عنوان

شوهرم از اول آشنایی بهم دروغ گفته

203 بازدید | 16 پست

مدتی بود ازش بوی سیگار میومد 

میگفت همکارم میکشه 

تا اینکه خیلی زیاد شده بود بوش 

گرفتم دستاشو بو‌ کردم گفتم لو رفتی 

گفت یک ماه هست ناراحتم واسه اون کشیدم 

دیگه لب نمیزنم 

ولی من حس می‌کنم از مجردی سیگاری بوده 

‌‌پنهان کرده 

اصلا با این موضوع نمیتونم کنار بیام 

از دوران آشنایی انقد دروغ گفت پنهان کاری 

کرد که دونه دونه همه کاراش لو رفتن 

هر سری یه بهانه آورد 

همش پنهان کاری و دروغ 

که خودم متوجه میشدم 

و میگفت فراموش کردم بگم یا مثلا زیاد مهم نبود 

مثلا زن همسایه رو برد رسوند 

زن همسایه اومد گفت شوهرت یه بار 

منو تا سر کوچه رسوند 

بهش گفتم کفت چیز مهمی نیست رسوندم فقط 

دوستان نظرتون چیه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم زود لو‌میره😑

چیکار کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

سیگار رو حق داری ناراحت شیولی دیگه همسایه رسوندن مهم نیستکنترلگر نباش. به خاطر همین بهم میریزی. دوست ...

خودش باشه منو میکشه 

اونموقع عاشقی حساسیتتون کمتره .بعد پررنگ میشه.رسوندن زن همسایه هم مشکلی نیست مگه اینکه دلیلش برات وا ...

دلیلش اینه اگه خودش بود 

و نمیکفتم منو میکشت 

چیکار کنم

من تهدید کردم جدا میشم یکم خوب شده سیاست کن منم واقعا از کاراش خسته شدم خیلی چیزها ازش دیدم تحمل کردم دوسشم دارم چون خیلی پشتوانم بجز اون کسی رو‌ندارم 

من تهدید کردم جدا میشم یکم خوب شده سیاست کن منم واقعا از کاراش خسته شدم خیلی چیزها ازش دیدم تحمل کرد ...

مثلا چیا دیدی 

خودش باشه منو میکشه

چی بگم ذات مرد ایرانیه دیگه

همسایتون پیر بود رسوندش؟؟؟

اگه ذاتش با دروغ باشه درست کردنش سخته

شوهرمنم خیلی دروغ میگه 

منم بدم میاد از دروغ شنیدم ازش زیاد نمیپرسم که خالی نبنده. به اونم چیزی نمیگم. 

چی بگم ذات مرد ایرانیه دیگههمسایتون پیر بود رسوندش؟؟؟اگه ذاتش با دروغ باشه درست کردنش سختهشوهرمنم خی ...

نه جوون هستش مثل خودم 

همین مثل تو مواد مخدر استغاده میگرد و خیلی چیزهای دیگ هرکی بود جدا میشد

مثلا چیا 

میخوام بدونم با من مشترکین