2777
2789

بچه ها من چهار ماهه باشگاه ایروبیک میرم وزن و سایز کم کردم ولی این چربی های شکم و پهلوم خیلی رو مغزمه خیلی کم شده ولی دلم میخواد بیشتر از این کم بشه زده به سرم برم عمل کنم اینارو در بیارم ولی میترسم از دردش و خطراتش بنظرتون به چند وقت دیگه باشگاه رو ادامه بدم و رژیم بگیرم و سبک غذا خوردنم تغییر بدم میتونم شکم و پهلوم رو از بین ببرم یا برم عمل کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل سنگینیه

به نظرم ارزش نداره خودتو اذیت کنی ورزش رو ادامه بده خوب شکم و پهلوعه دیگه اروم اروم از بین میره سخت نگیر و همین جوری خودت رو دوست داشته باش کنارش ورزش و سالم خوری هم بکن 

این طرز فکر که شکم و پهلو باید صاف صاف بشه از تبلیغات داروها و پزشکای لاغریه وگرنه بی پایه و اساسه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

حالا جبهه نگیرید بگید یارو میگه برو عمل کن 

ولی منی که رشته‌م علوم ورزشی هستش 

و سالهای سال از بچگی ورزش کرده و میکنم 

هیچوقت اون چربی های انباشته شده کامل نمیرن 

من خیلی وزن کم کردم

ولی شکمم اصلا اون چیزی که تو باورم بود و میخواستم نشد 

بعد دیگه نافم افتادگی داده بود که زد به سرم همه شو عمل کنم 

الان جا بخیه هام هستن یکم ناراضی ام از جاشون که بعد یه سال میتونم برم لیزرشون بکنم 

ولی خب الان شکرخدا خیلی راضی ام از عملم تازه دکتر گفت بعد یه سال کامل ورمت میخوابه و اون شکم واقعی رو میبینی