2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی قشنگه عاشق این مدلیام😍

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

رنگشم همین باشه خوبه؟

به نظر من همین خیلی قشنگه 

بعد کارتیر یه نوع ساعت داره ترکیب نقره ای با رگه های  طلایی اونم شیکه نمیدونم شاید گرون تر بشه حتما قیمت رو بپرس ولی اونم یه نگاه بنداز به نظرم 

کلا کارتیر قشنگه هر رنگی که باشه:)

به نظر من همین خیلی قشنگه بعد کارتیر یه نوع ساعت داره ترکیب نقره ای با رگه های طلایی اونم شیکه نمید ...

اره همین مدل دو رنگشم داره قیمتش فرقی نذاره 

کدومش بهتره؟

اره همین مدل دو رنگشم داره قیمتش فرقی نذاره کدومش بهتره؟

این مورد به نظرم بیشتر شما بایدانتخاب کنی چون سلیقشون رو بهتر میدونی

هر دوشون قشنگن

به نظرم هر دو ساعت رو دستت کن ببین کدوم شیک تر میشه

من خودم 21 سالمه به عنوان فرد جوون پسند مدل دو رنگ رو دوست دارم

خدایی؟😍😍می ارزه ۴ تومن؟

اصلش که فکر نکنم این قیمت باشه احتمالا چینی درجه یک باشه

من پارسال ساعت مشابه اصل خریدم دو تومن با ضمانت یکساله راضی بودم

این مدلی ام که شما فرستادی تقریبا مثل مال منه

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

اصلش که فکر نکنم این قیمت باشه احتمالا چینی درجه یک باشهمن پارسال ساعت مشابه اصل خریدم دو تومن با ضم ...

اصلش که فک کنم ۱۰۰ به بالا باشه این های کپی درجه یکه