2777
2789

سلام احتمالا برای اینکه ثبت نام کنی دیره ولی برای اینکه خیالت راحت باشه

من فرهنگ درس میخونم خیلی خوبه مخصوصا برای رشته انسانی بهشته 

فرق زیادی از نظر علمی با نمونه نداره ولی ار نظر روانی لاقلش از بحث تجربی یا انسانی که توی مدارس هست آزاد میشه

اگر اطلاعات دیگه ای خواستید درخدمتم

سلام احتمالا برای اینکه ثبت نام کنی دیره ولی برای اینکه خیالت راحت باشهمن فرهنگ درس میخونم خیلی خوبه ...

سسلام عزیزم ممنون از توضیحات ثبت  نامش کردم فرهنگ توکل برخدا شماچندنفرید توکلاس؟پایه چندمی شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال از ۵۵ نفر کنکوری۲۵ تا رتبه زیر ۲۰۰۰ داشتیه دو رقمی

عزیزم میدونی که دخترم کلاس دهم هست واز دوستاش جداشده و از همکلاسیا جدیدش اصلاخوشش نمیاد از جو کلاس متنفره

الان داشت گریه میکرد شما تجربه ای داری شبیه این؟عادی میشه این مسئله میگه چقدر درسا سخته و...

عزیزم میدونی که دخترم کلاس دهم هست واز دوستاش جداشده و از همکلاسیا جدیدش اصلاخوشش نمیاد از جو کلاس م ...

واییی یادش بخیر روز اول که رفتم مدرسه کلاس دهم قیافه همه به نظرم عجیب اومد، همه به نظرم لوس،خرخون و ادمای چاپلوس اومدن معاون به نظرم زیادی ترسناک بود، کلاس انگار گرفته بود 

الان انقدر با هم دیگه خوب شدیم که چند روز پیش گریه میکردیم مبادا از هم جدامون کنن 

ولی ممکنه جو یه کلاسی هم جالب نباشه 

باید به این حس برسه که این ۳ سال موفقیت فردی مهم تر از دوست و این چیزاس

وبهش بگید تا میتونه خودشو درگیر دراما های مدرسه نکنه 

عزیزم میدونی که دخترم کلاس دهم هست واز دوستاش جداشده و از همکلاسیا جدیدش اصلاخوشش نمیاد از جو کلاس م ...

درباره درس ها 

ممکنه دو سه ماه اول براش سخت به نظر برسه 

بلاخره هم حجم درسا با دوران راهنمایی فرق میکنه هم به قول دبیرامون فرهنگ تیزهوشان انسانیه 

ولی عادت میکنه زود 

فقط حتما از دهم سفت بگیره پایه رو بسازه