2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید بیماری

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
عزیزم بخدا جدی میگم.حتما بمن خبر بده

سلام عزیزم‌ حالت خوبه خواهر. امروز رفتم سونو و مامو، دکتر گفت سینه ات چند تا کیست ریز داره، اون توده قرمز هم فولیکول مو بوده که بزرگ و متورم و قرمز شده و چیز خاصی نبود، خیلی نگران بودم خدا رو شکر خیالم راحت شد، ممنونم ازت که پیگیر بودی، الهی که خودت و عزیزانت از بلا به دور باشند و سلامتی و تندرستی همراه همیشگی زندگیتون باشه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم‌ حالت خوبه خواهر. امروز رفتم سونو و مامو، دکتر گفت سینه ات چند تا کیست ریز داره، اون توده ...

سلام دورت بگردم.خپارو صدهزار مرتبه شکر.

واقعا خوشحال شدم ک‌حالت خوبه

سلام دورت بگردم.خپارو صدهزار مرتبه شکر.واقعا خوشحال شدم ک‌حالت خوبه

عزیزم،خدا نکنه، الهی که تندرست و سلامت باشی.

فدات بشم که انقدر محبت داری و قلبت مهربونه،

تو این روز قشنگ که فرداش جشن میلاد پیامبر مونه، ان شاالله جدم رسول الله هر حاجتی داری حاجت روات کنه 💚🤲🌹💐

عزیزم،خدا نکنه، الهی که تندرست و سلامت باشی.فدات بشم که انقدر محبت داری و قلبت مهربونه،تو این روز قش ...

عزیز دلم. 

دعای قشنگت اشکمو سرازیر کرد. 

تو تنش روحی بدی بودم. 

الهی ک هرروز هزار برابر این انرژی خوبی ک تو این لحظه بهم دادی روونه زندگیت بشه.

عزیز دلم. دعای قشنگت اشکمو سرازیر کرد. تو تنش روحی بدی بودم. الهی ک هرروز هزار برابر این انرژی خوبی ...

ممنونم ازت دوست خوبم. الهی که اشکای شوقت از چشات جاری بشه و حالت بهترین حال باشه.

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4