2777
2789
عنوان

خانومایی ک خیلی خوشگلین بیاید

100 بازدید | 12 پست

اصولا از ادم خوشگل زیاد تعریف میشه ..بعد از شما انتقاد هم میکنن؟ینی شده کسی بهتون بگه فلان  جات زشته؟

از چهره ی من زیاد تعریف میکنن ولیی وقتی یکی یچیز بد میگه مثلا میگن خیلی  لاغری.دماغتو عمل کن و..من کلا بهم میریزم  

بعد میگم خب سلیقه ها متفاوته ممکنه از نظر یسریا هم زشت باشم 

ولی باز نظرات منفی روم اثر داره یکم 

میخام ببینم مردم از همه انتقاد میکنن ؟؟؟یا فقط منم  از ادمای خیلی خوشگل هم انتقاد میکنن؟

آره انتقاد می کنن یه سریا زاده شدن از دیگران ایراد بگیرن فقط

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

آره انتقاد می کنن یه سریا زاده شدن از دیگران ایراد بگیرن فقط

ببین من از قیافم راضیم واقعا و خیلیا از ظاهرم تعریف میکنن 

ولی وقتی یکی یچیز بد میگه ذهنم بهم میریزه دیگ تعریفایی ک میکنن یادم میره تمرکزم میره رو اینایی ک ایراد گرفتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچین زیبایی افسانه ایی ندارم ولی بدیم نیستم دیگه حالا

ولی خیلی کم بوده که وای رنگ پوستت چرا اینطوریه یا چرا اینطوری نمیکنی و از این حرفا که میگم از روی حسادته چون اونی که اینا رو میگه رفتارای عجیب دیگه ای هم داره باهام

ببین عزیزم اینجور آدما بیشتر از حسادت و عقده خودکم بینی خودشون ازقصد میخوان طرفو ناراحت کنن تو نباید ذره ای برات مهم باشه...چون آدم با شعور هیچ وقت اینجوری از کسی انتقاد نمیکنه

کسی که زیباست ....بقیه یا با دیدنش زیباییش رو تحسین میکنن. که اینا آدمای صاف و پاکن

یه عده که از درون عقده دارن و حسادت وقتی یه آدم زیبا رو میبینن ؛ یا یه آدم موفق رو میبینن .....اون رو با خودشون مقایسه میکنن و می خوان طرف مقابل رو درحد خودشون بیارن پایین. شروع میکنن به ایراد پیدا کردن تا تو رو خراب کنن و عقده هاشون رو خالی کنن

ببین من از قیافم راضیم واقعا و خیلیا از ظاهرم تعریف میکنن ولی وقتی یکی یچیز بد میگه ذهنم بهم میریزه ...

ببین نمی دونم چه کار کنی ولی از همه ایراد می گیرن مخصوصا اونا کمبود فرهنگ دارن یه دوستی داشتم خدای مشکل بود از همه همه چیم ایراد می گرفت از ظاهر تیپ درس شخصیت خانواده و ... و فلان هر چند که من زیاد مشکلی نداشتم بعدا دیدم اخلاقشه یعنی فقط به اینو اون گیر میداد 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ببین عزیزم اینجور آدما بیشتر از حسادت و عقده خودکم بینی خودشون ازقصد میخوان طرفو ناراحت کنن تو نباید ...

مهم نیس فقط میخام ببینم مردم از خوشگلا هم ایراد میگیرن 

اگ ارع کو.ن لقشون

کسی که زیباست ....بقیه یا با دیدنش زیباییش رو تحسین میکنن. که اینا آدمای صاف و پاکنیه عده که از درون ...

از من بیشتر تعریف میشه گه گاهی یکی میاد ایراد میگیره 

ولی میدونی اون یدونه ایرادی ک میگیرن تاثیرش انقد زیاده رو اعتماد ب نفس ک ...بقول شما یا از حسودیه یا واقعا شعور ندارن هر چیزیو ب زبون میارن

عزیزم من ازقیافم راضی ام خداروشکرولی پوستم یه کم تیره اس .همیشه همونومی کوبن توسرم.البته خودشونم میگن همه چیت اوکیه کاش پوستت روشن بود یعنی آخریه عیبی روی ادم میزارن بااینکه من اصلا نظرشون نمی پرسم راه به راه میگن حیف پوستت روشن نیس منم میگم اونیکه بایدبپسنده پسندیده 😅

مهم نیس فقط میخام ببینم مردم از خوشگلا هم ایراد میگیرن اگ ارع کو.ن لقشون

من تعریف از خودم نباشه ظاهرم خوبه بعضیا میگن شبیه ایرانیا نیستی چون سفید وقد ببندو موهام تا حدودی بور هستش همیشه ام همه ازم تعریف کردن فقط وفقط یه زنداداش حسود دارم اون اینجوریه...شمام ببین آدمای دوروبرت کدوم اینجوریه ...ایراد از شخصیت آدماس بعضیا عیب جو و بی ادب و حسودن همین عزیزم