2777
2789

و تی سی ال

بنظرم همین ایرانیا بهتره از چینی هایی که به اسم ال جی سامسونگ میفروشنن نظر شما چیه؟

خودم دوو داشتم الان میخوام بزرگ تر بگیرم مشکلی نداشت تو این چند سالی که استفاده کردم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

از ۹۲ تا الان سامسونگ داریم و اخ نگفته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ایکس ویژن یه گارانتی خوبی داره که نمیدونی مال من یدونش بعد یک سال و نیم سوخت یکی دیگه بهم دادن ...

چه مدلی داشتی عزیزم؟ قیمتشم انگار یکم بالاتره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چه مدلی داشتی عزیزم؟ قیمتشم انگار یکم بالاتره

مدلش رو فردا بهت میگم اما 48اینچشه چون محافظ نداشت برق رفته بود سوخت اونموقع نمی‌دونم برق دزدی کرده بود همسایه چیکار کرده بود یهو نوسان شد سوخت با اینکه بهشون مربوط نبود یکی نو دادن نوعه حدودا 8سال هست من که راضیم اگه بخوام ایرانی بخرم مجدد هم انتخابی همین