2777
2789

دخترم 3سال ونیمم  سه سال ونیمه شبها گریه میکنه 3سال ونیمه شاید 10 روز شب تا صبح خوابیده باشه یعنی چرا انقدر گریه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال ونیم ک بزرگه خب علت گریه شو بپرس ببین چی مسگه

میترسه درد داره اگ اینا نیست خاستی برو داروخانه قطره خواب کودکان بگیر بش بده ببین چطور میشه 

یا دکترش مشورت کن

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

شاید خواب بد میبینه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خودت مادرشی و هیچکس جز خود مادر بچشو نمی‌فهمه پس واس همین نمیتونن کمکی بهت بکنن مثلا من پسرم شب اگه غذا درست نخوره بخوابه نصف شب بیدار میشه و اذیت میشه خودم اینو متوجه شدم پس قطعا فرزند شما هم از چیزی اذیت میشه ک ایطوره

فقط از خدا بخواه ،بنده خدا ضامن میخواد...✋🏻

یا دردی داره اگه رفتید دکتر مسکلی نداشت

هرکسی یه اعتقادی داره

برای بچه ی خاله ی من دعا نوشته بودن 

بعضی بچه ها رو هم گاها بعضی فامیل های حسودددد یواشکی بدون اینکه بفهمید میترسونن باعث میشن بچه بی قرار شن دیدم که میگم