2777
2789
اره واقعا خیلی هوامونو دارن دوست دارن پیشرفت کنیم ی روز نبینننن زنگ میزنن میگن کجایی پس

من شش ساله ازدواج کردم همیشه من زنگ زدم اصلا بهم زنگ نمیزنه عر بارم زنگ زدم بهم حرص داده

فقط وقتی دعوا داره یا کسی مرده زنگ میزنه که برم ختمش

برت هکین شمارشو میبینم حسه خوبی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط توزندگیمون دخالت نکنه دستشو میبوسم الان زندگی ما کلا درسیطره اون موجود خدانشناسه.خدایا واگذارش ...

واقعا من تعجب می‌کنم به جای اینکه سعی کننن آرامش فراهم کنن واسه بچشون آرامش و لذت زندگی رو ازشون میکیرن 

قدرشونو بدونید مثل مادر خودتون

اره من همیشه بهشون احترام گذاشتم واقعا عین مادر خودم رفتار میکنم ولی با اون یکی جاریم چون خیلی متوقعه خوب نیستن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

یه زنه پرحرفیه که فقط حرررف میزنه حرف حرف 

من بخام نظر بدم میگه چرا نظر دادی

حرف نزنم میگه چرا حرف نزدی

بخندم میگه چرا خندیدی

نخندم میگه چرا نخندی قیافه اومدی

مثلا میرم خونش میاد خوشحال میشم خدایا شکر چیزی نشد

فرداش میبینم کلی حرف در اورده

مادر شوهرم خوب نیست ولی قدرشو میدونم صرفا به خاطره جایگاه مادر بودنش. هر کاری که از دستم بر میاد واسش انجام میدم ولی انتظارا بالاست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اره واقعا خیلی هوامونو دارن دوست دارن پیشرفت کنیم ی روز نبینننن زنگ میزنن میگن کجایی پس

والا من یه مادر شوهر اینجوری می شناسم که عروسه از دستش فراریه هر بار هم مادر شوهر دعوتش می کنه کلی ناز می کنه 

بعضی وقتا هم عروسا خرده شیشه دارن

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

بچه ها ازبس که اذیتم کرده واشکم رو درآورده دیگه حتی نمیتونم ریختشو ببینم.تاحالاهم نه باهاش تند حرف زدم نه دعوا کردم.فقط تو خودم ریختم.چون شوهرم ننشو نعوذبلله بیشتر از خدا میپرسته.الان چند وقتیه دیگه بهش زنگ نزدم حتی برای روز مادر و تبریک عید خونش هم نرفتم.ولی شوهرم همش خونه ننشه.

یه زنه پرحرفیه که فقط حرررف میزنه حرف حرف  من بخام نظر بدم میگه چرا نظر دادی حرف نزنم میگه چر ...

من آرایش کردن دوس ندارم اون میگه من دوس دارم تو آرایش کنی 

با اینکه خودم فشنگم😊