2777
2789
عنوان

ضدآفتاب رنگی عالی برای پوست خیلی روشن

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینه پوستت خشکه حتما باید مرطوب کننده و ابرسان شبا که میخوابی اسنفاده کنی من میزنم خیلی قشنگ می ...

میزنم گلم، مرتب آبرسان و مرطوب کننده های خوب میزنم، ولی واقعا لافارر برام بد بود،همون قرمز رنگه میگی دیگه ؟

میزنم گلم، مرتب آبرسان و مرطوب کننده های خوب میزنم، ولی واقعا لافارر برام بد بود،همون قرمز رنگه میگی ...

بله 

پس خشکی پوستتو درمان کن 

منم اوایل که گرفته بودم یا پوستمو کیکی میکرد یا سخت پخش میشدگاهی ده دقیقه قبلش ابرسان میزنم خیلی قشنگتر پخش میشه

منم مثل شما هستم پوستم خیلی سفیده ضد افتاب هانگلن میزنم قیمتش ۷۰۰تومنه...کاورش عالیه و رو پوستم میشی ...

شماره‌ چندش؟ برای پوست چرب هم داره؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

والا نمیدونم من فقط یه فروشگاه تو شهرمون داشت

آها مرسی گلم،حالا سرچ میکنم ،واقعا رنگش روشن و قشنگ هست؟ من قبلا که درموبای فرانشوی اصل بود رنگش عالی بود همرنگ پوستم،اما الان که توی ایران پر میشه بشدت رنگش بد شده 

خیلی روشنه بله خودم از همین میزنم

خدا خیرت بده عزیزم، شما از بی بی کرم ساین اسکین استفاده کردین؟ دیروز آقای فروشنده میگفت خیلی رنگش روشنه و به پوستم میخوره، ولی من ترسیدم بخرم