2777
2789

وقتی ازدواج کردم خانواده ی من بشدت آروم آسون گیر 

و خانواده ی همسرم شدیدا حرف درآر و وزه بودن 

همسرم ی خاله داشت شدیدادخالتگر و بیشعور و از اونا ک همش با طعنه باهات حرف میزنن 

آقا این غیر مستقیم همسرمو یاد می‌داد مینداخت ب جون من همسرمم فکر میکرد این خیلی آدم خوبیه و خیر و صلاحشو میخاد 

چ دعواها ک سر جهیزیه ی من نشد چ حرف ها ک از همسرم نشنیدم و همش سر این خاله بود 

دوران چرخید سالها گذشت و الان دست خاله رو شده همه حتی مادرشوهرم فهمیده چقدرررر حسود و بخیله حتی همسرم 

ی موقعیتی پیش اومد هرچی تو دلم بود از بدی هاشگفتم گفتم اون اصلا شادی و خوشی شماهارو نمیخاد اون فقط میخاد زمین بخورید و چندتا مثال زدم ک همش درست بود همسرم هیچی نگفت فقط سکوت کرد چون میدونستم همه حرفام راسته

دلم ی جوری شد 

همسرم خیلی اذیتم کرده و دلمو شکونده من خیلی وقتا هیچی نمیگفتم ولی اخیرا زبون باز کردم 

الان ناراحتم عذاب وجدان گرفتم میگم نکنه خدا تقاص پس بگیره ازم کاش هیچی نمیگفتم همه چی گذشته و رفته اینا هم این ادمو‌ خوب شناختن نیازی نبود من نمک رو زخم بشم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دیگه کاریه که شده دیگه در موردش نه صحبت کن نه فکر کن.

دلم گرفت اینجور آدمی نبودم اصلا ولی آنقدر بدی دیدم ...

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دل گرفتگی خوبه . بهش فکر نکن ، دعا کن همه چی به خیر بگذره‌

انشالله 

هر روز دارم خودمو ملامت میکنم