2777
2789

شوهرم ب من گفت بیا کمک کن ماشین و بشورم

منم گفتم حوصله ندارم الان

شوهرم دوباره گفت 

منم رفتم کمک

خواهر شوهرم ب شوهرم گفت من خودم تنهایی ماشین شوهرم و میشورم شوهرم خودش اصلا تا حالا نشسته ماشینو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر عجیب...

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

میشوره که میشوره 

تو دوست نداری وظیفه زن که نیست 

بهت برخورده؟ البته یه خورده اعصاب خورد کن هست ولی وقتی خیلی آزاردهنده است که تو به خودت بگیری یا به خودت شک کنی یا رفتار همسرت خیلی ازت حمایت کننده نباشه

چرا

آخه توی خانواده ی ما اصلا همچین چیزی مرسوم نیست، اینو به مامان من بگی بهش بر میخوره چون این به نظرش یه کار خیلی مردونست، به پدرم بگی یه زنی اینکارو می‌کنه وجه زن براش میاد پایین، خودمم الان از حرف اون خانم متعجبم که این حرفو به شما زد، واقعا توانایی بدنیش میکشه؟ نمیگم گاهی کمک بده ولی خودم فکر کنم بعد از همچین چیزی پس بیفتم، یعنی پدرم که توانش از من بیشتره پس میفته دیگه...

به عنوان یه کار دو نفره بنظرم می‌تونه قشنگ شه با همسر آدم ولی به عنوان روتین اصلا برام قابل تصور نیست

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
ب چیه خودم شک کنم عزیزم

به کار خودت، میل خودت، احساس خودت 

اینکه از حرفش احساس ناکافی بودن بگیری یا حس بی پناهی یا هر حس ناسالمی 

درستش اینه یه مقدار حرصت بگیره ولی به کار و زندگی و حس و حال خودت بپردازی