2777
2789

دیپلم انسانی دارم میخوام دیپلم تجربی بگیرم برم ثبت نام اجازه میدن برای تجربی ثبت نام کنم همینجوری یا شرایط داره مثل دوره راهنمایی؟ 

بعد کلاس اموزشی داره مثل مدرسه عادی یا باید خودمون بخونیم ؟ چقدر طول میکشه ۳ سال دبیرستان تموم بشه 

هزینش چقدره

کلاس آموزشی داره اما اجباری نیس

یعنی معلم میاد درس میده قشنگ؟ من میخوام برم اخه شیمی و فیزیک و ریاضی اینا رو بلد نیستم سخته واسم بخوام برای هر کدومش معلم خصوصی بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی معلم میاد درس میده قشنگ؟ من میخوام برم اخه شیمی و فیزیک و ریاضی اینا رو بلد نیستم سخته واسم بخو ...

اره میاد درس میده اما سر تهشو هم میاره

مث مدرسه نیس ریز ریز بخواد توصیح بده

برا همه درسا ام برگزار نمیسه

میپرسن ببین کیا میان

اگر تعداد زیادی برن کلاس برگزار میشه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

یعنی معلم میاد درس میده قشنگ؟ من میخوام برم اخه شیمی و فیزیک و ریاضی اینا رو بلد نیستم سخته واسم بخو ...

سلام،بله کلاس برگزار میشه،معمولا تایمز بعدازظهر از ساعت۲ تا ۷،و مثل دانشگاه شاید توی یک روز فقط یه ساعت کلاس داشته باشی،احتمالا دروس مشترک و عمومی که پاس کردی تطبیق داده بشه،و اگه دیپلمات مال نظام قدیم هست باید بری آموزش و پرورش برات تطبیق بزنن،شهریه اش الان فک کنم حدود۲_۳تومن باشه(اطلاع دقیقی ندارم)

امیدوارم مفید باشه براتون

سلام،بله کلاس برگزار میشه،معمولا تایمز بعدازظهر از ساعت۲ تا ۷،و مثل دانشگاه شاید توی یک روز فقط یه س ...

بعدم کلا توی حدودا۲_۳ماه کل کتاب رو درس میدن،و بیشتر خودت باید تلاش کنی برای یادگیری و پاس شدن،امتحانات هم نهایی ها سراسری هست

سلام،بله کلاس برگزار میشه،معمولا تایمز بعدازظهر از ساعت۲ تا ۷،و مثل دانشگاه شاید توی یک روز فقط یه س ...

ممنون 

مشکلم با شیمی و فیزک و ریاضی هست بیشتر شیمی خودم میخوندم ریاضی و فیزیک رو میفهمیدم ولی شیمی اصلا حالیم نمیشد چی میگه. کلاساش مثل مدرسه فصل به فصل توضیح میدن یا انگار رفع اشکاله؟ نه نظام قدیم نیستم سنم زیاد نیست ۲۲ سالمه دانشجو هم هستم ولی رشته مورد علاقم نمیتونم فراموش کنم 🥲

ممنون مشکلم با شیمی و فیزک و ریاضی هست بیشتر شیمی خودم میخوندم ریاضی و فیزیک رو میفهمیدم ولی شیمی اص ...

فصل به فصل هست،ولی عموما کلاسای بزرگسالان شلوغه و دبیرا بازنشته و پیرن خیلی حوصله ندارن.باید در کنارش فیلم آموزشی ببینی و نمونه سوال حل کنی

ممنون مشکلم با شیمی و فیزک و ریاضی هست بیشتر شیمی خودم میخوندم ریاضی و فیزیک رو میفهمیدم ولی شیمی اص ...

اتفاقا من تجربی بودم و همه این مراحل رو گذروندم،بنظرم اگه از نظر تحصیلی جایگاه خوبی داری قدرش رو بدون و واقع نگر باش،تفکرات رویایی ممکنه آدم رو نسبت به چیزهای مهمی که داره غافل کنه