دخترا فقط با پول پدرشون بالا اومدن با توجه به پدر و مادرشون زندگی میکنن و فکر میکنن چون باید با حجاب باشن ( من بسیجی نیستم ) فکر میکنن خیلی سختی میکشن ما بدبختیم که صبح تا شب برای یک لقمه نون حلال کار کنیم که آخرش بریم خواستگاری کنیم ما بدبختی میکشیم تا این دخترا بتونن برن عشق و حال کنن و پارتی بگیرن هر دوست پسری هم که پیدا میکنن اینقدر حریص هستن که میگن ( اگه پول بدی برات نود میدم ) حالا چون بعضی مرد ها حوس بازن زنا سو استفاده میکنن ولی واقعا فشار داره که ببینی این دخترا دارن میگن ( ما سختی میکشیم والا زن ها هم زن های قدیم الان من مادر بزرگ هامو خیلی دوست دارم چون اصلا اینجوری نیستن و لطفا نظرات رو فحش بارون نکنید من همه دخترا رو نمیگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه دوست پسر نداشته باشی اونوقت میفهمی دختر بودن سخته نیاز جسمی که بخاطر ابرو عقایدت نزدبک نشی یا درد پریود یا صد تا محدودیت دیگه دختر بودن سخته
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍