2777
2789
عنوان

کجا فهمیدید خدا صلاحتونو میخواد

72 بازدید | 10 پست

خانما من یه آرزوی دارم 

از ۱۲سالگی باهامه 

دارم تلاشمو براش میکنم 

منتها قسمت مالیش دست من نیست باید بسپارم دست خدا 

خیلییی این مسئله فکرمو درگیر کرده 

بارها از خدا خواستم ولی آخرش بهش گفتم بازم هرجی خودت صلاح میدونی 

جون میترسم چیزی رو با اصرار از خدا بگیرم 

تاحالا جایی فهمیدید نشدن چیزی که می‌خواستید به نفعمون یوده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهامون عاشق پزشکی بود رتبشم ۱۵۰۰ شده بود ولی نمیدونم میگفت اون دوران انگار طلسم شده بودیم معلمی زد و الان حال دلش واقعا خوبه

مشکل مالی داشت و مطمئنم اگه میرفت پزشکی خونوادش خرج خودشونو ب زور میدادن خونشون مث مسجد بود واقها جون سالم ب در نمیبرد و باید افسردگی میگرفت و انصراف میداد

اره ، قبلا ی پسری رو دوس داشتم و خیلی دعا میکردم ک بهش برسم ، ولی نشد، خود خدا بساط رو ریخت ب هم، بعد از اینکه ازدواج کرد با ی شخص دیگ ب گوشم رسید ک چقدر آدم بی اعتبار و پوچیه ، اونجا بود ک فهمیدم خدا بهتر میدونه چی برای من خوبه و چی نه! از اون ب بعد بهش اعتماد تام دارم و فقط میگم خدایا هرچی خودت صلاح میدونی انجام بده چون تو هرگز اشتباه نمیکنی و هیچ سری بر تو پوشیده نیست

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊