2777
2789
اتاق خلوت انتخاب کن تخت کم باشهاز اول قانون بزاریدمثلا شب چه ساعتی می‌خوابیداگر نه که تا صبح هر جور ...

شما اتاق تک نفره داشت خوابگاه تون ؟

اره بنظرم قانون بذاریم اولش خیلی خوب میشه 

آیا ادمای عجیب غریب هست توی خوابگاه؟ 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اتاق تک نفره داشت خوابگاه تون ؟اره بنظرم قانون بذاریم اولش خیلی خوب میشه آیا ادمای عجیب غریب هست ...

نترسون خودت

دانشگاه ها متفاوت هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من داداشم ۲ سال قبل کرونا خوابگاه بود .

هم خوبی داره هم بدی .

بدی مثلا : وسایل و میدزدن ، شلوغ بودن اتاق ها و نداشتن حریم شخصی ، ممکنه اخلاقت با هم اتاقی هات نخوره و اذیتت کنن ، بعضی ها سیگار میکشن ، نظافت رعایت نمیکنن و اتاق و حموم دسشویی ها معمولا کثیفه و .... .

خب بالاخره بچه ها از شهر های مختلف با اخلاقیات متفاوت و آداب و رسوم های مختلف اونجا هستن دیگه .

از طرفی ممکنه خاطره خیلی شیرینی باشه ، مثلا با بچه های اتاقت یا حتی اتاق های دیگه رفیق بشین و خوش بگذره بهتون . نکات مثبت هم داره . بازم بستگی به خودت و شخصیتت داره .

اره عزیز ، نه اونقدرا سخت نیست، قانون رو همون ابتدا بذارید، فقط باید حواستون به ادمای پررو باشه، اگر همچین ادمی تو اتاقت بود باید حد و مرزهاتو مشخص کنی و ازش صریح بخوای رعایت کنه، گاهی همچین ادمایی اصلا به پستت نمیخورن ادم کلا بزرگ میشه تو خوابگاه

من داداشم ۲ سال قبل کرونا خوابگاه بود .هم خوبی داره هم بدی .بدی مثلا : وسایل و میدزدن ، شلوغ بودن ات ...

بدی هاش چقدر بده🤣 

آره واقعا خیلیام کلی خاطره ساختن و دوست پیدا کردن

اره عزیز ، نه اونقدرا سخت نیست، قانون رو همون ابتدا بذارید، فقط باید حواستون به ادمای پررو باشه، اگر ...

نگران همون ادمای پررو هستم 

آیا افرادی هم هستم بدون اجازه دست بزنن به لوازم آرایشی و لباسای بقیه؟ یکی همینجا میگفت شلوارشو پوشیده بودن🤣

بدی هاش چقدر بده🤣 آره واقعا خیلیام کلی خاطره ساختن و دوست پیدا کردن

این بدی ها بیشتر مال پسرهاست به نظرم . دخترها بهتر کنار میان .

با هم آشپزی میکنین ، نصف شب فیلم و سریال نگاه میکنین . احتمال زیاد بهت خوش میگذره ، مثل این میمونه که با دوستات رفتی اردو طولانی مدت ، همخونه شدین . 

تو یوتیوب سرچ کن خوابگاه ببین چقدر ویدیو های فان میاره

نگران همون ادمای پررو هستم آیا افرادی هم هستم بدون اجازه دست بزنن به لوازم آرایشی و لباسای بقیه؟ یکی ...

ممکنه لباس هاتو از روی بند بدزدن یا در اتاقو قفل نکنید لپتاپو بدزدن باید مراقب باشید، ولی استفاده از وسایل همدیگه اصلا اصلا ما نداشتیم، همون پرروها منظورم مثلا کسی هست که اتاقو با اتاق شخصیش اشتباه میگیره با صدای بلند موسیقی میذاره یا عطر و ادکلن میزنه، بهتره از اول بگی میگرن داری و بایستی رعایت کنند، ولی اینطور نیس که فقط تو در مقابل یکی باشی بلکه همه هستن، بهتره کلا تا اشنای کامل نشدید شریک نشی توی پخت و پز و غیره با کسی