2777
2789

اینکارو انجام بدم؟

اعتماد کنم ؟

کلا شد ۹۷۹ با هزینه ارسال 

گفتم تخفیف بده گفت کارمزد کم می‌کنه باسلام ولی مستقیم واریز کنی برای خودم میتونم تخفیف بدم 

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

بعد دیگه باسلام تضمینی نمیکنه که ایشون بفرسته یا نه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دیگه باسلام تضمینی نمیکنه که ایشون بفرسته یا نه

آخه پیج هم داره و اینا نگاه کردم رضایت داشت

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

نهیه جنس ارزونتره بردار با هم هماهنگ بشین جنس خودت بفرسته

همه آیتم های لوازم آرایشی مو برداشتم با قیمت خیلی‌ مناسب تر

آخه پیج هم داره و اینا نگاه کردم رضایت داشت

تصمیم با خودته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

البته که نهههه

منم اینکارو کردم،گفت سریعتر ارسال میکنم، مانتو خریدم، سایزم نبود،برگشت نزد، 2تومنم پرید،،میخوای پولتو بخورن بکن عزیز

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
البته که نههههمنم اینکارو کردم،گفت سریعتر ارسال میکنم، مانتو خریدم، سایزم نبود،برگشت نزد، 2تومنم پری ...

متاسفم برای اتفاقی که پیش اومده 

منم به غرفه دار گفتم نصفش رو الان بزنم نصفش بعد تحویل

خیلی محترمانه گفت نه ولی خودش کد تخفیف فرستاد برام واقعا دمش گرم