گفتم تخفیف بده گفت کارمزد کم میکنه باسلام ولی مستقیم واریز کنی برای خودم میتونم تخفیف بدم
راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد دیگه باسلام تضمینی نمیکنه که ایشون بفرسته یا نه
آخه پیج هم داره و اینا نگاه کردم رضایت داشت
راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن
نهیه جنس ارزونتره بردار با هم هماهنگ بشین جنس خودت بفرسته
همه آیتم های لوازم آرایشی مو برداشتم با قیمت خیلی مناسب تر
البته که نههههمنم اینکارو کردم،گفت سریعتر ارسال میکنم، مانتو خریدم، سایزم نبود،برگشت نزد، 2تومنم پری ...
متاسفم برای اتفاقی که پیش اومده
منم به غرفه دار گفتم نصفش رو الان بزنم نصفش بعد تحویل
خیلی محترمانه گفت نه ولی خودش کد تخفیف فرستاد برام واقعا دمش گرم