2777
2789
عنوان

برای شما خنده داره ولی ارزوی من شده یه کار با حقوق حتی دوازده تومن 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 47 پست
خب منشي هم اولش با اين حقوق شروع ميكنه بعد ميره بالاالان مطب دوستم كه متخصص اطفاله گرفته شديدا و از ...

جریانش رو تعریف می کنید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

جریانش رو تعریف می کنید

خواهر و دختر خاله م سه سال از من بزرگتر بودن ببين زماني كه كنكور ميدادن دولتي كه قبول نشدن

خواهر من خب بچه اول خونه بود و بابام فرستادش دانشگاه ازاد كه بالاخره يه درسي خونده باشه

دختر خاله م بچه ي اخر بود و وضع ماليشون طوري نبود بره دانشگاه 

هميشه با حسرت به خواهرم و دوستاش ميگفت خوش بحالتون و فلان

بعد برا اينكه بيكار تو خونه نمونه رفت تو اداره پست و رايگان اونجا براشون كلي كار انجام ميداد نامه ها رو ميبرد عملا حمالي ميكرد كه به دانشگاه فكر نكنه

اون وسط ها با يكي هم نامزد كرد كه عوضي درومد و جدا شد كلا زندگيش رو هوا رفت

اين سه سال مفت كار كرد بعد معرفيش كردن تو شهرداري يه كاري جور شده با درامد مناسب بعدش ازدواج كرد با يه ادم خوب و پولدار و رفت دانشگاه همين جوري مدرك پشت مدرك و به دكترا رسيد و از شهرداري رفت مشاور فرماندار شد

الان هم بخشدار شده دو تا هم بچه داره

اونوقت هواهر من و دوستاش هر روز ميماليدن و كلي خريد كه برن دانشگاه مثلا درس بخونن اخرش هم با يه دانشگاه ازادي الاف تر از خودشون ازدواج كردن يه مدرك ليسانس هم قاب كردن زدن ديوار به زمين و زمان هم شاكي و گله كه تو مملكت پارتي بازيه فلانه بيساره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر و دختر خاله م سه سال از من بزرگتر بودن ببين زماني كه كنكور ميدادن دولتي كه قبول نشدنخواهر من خ ...

خوشحال شدم واسشون 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن