2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 8856 بازدید | 120 پست
درد داشتی؟ چقد طول کشید بسته شه؟ وای دستشویی داشتی چیکار میکردی 😣😣😣😣

اصلاااا از درد نترس. من هییییچ دردی نداشتم.فقط یه زخم بود که ظاهرشو میدیدی میترسیدی ولی درد مطلقانداشت.مامانم باندبهداشتی میذاشت رو یه چیزی مثل لوله خودکار شامپومیزد به بانده و داخل زخمومیشست ولی یه دردحتی درحد خراشم نداشت

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بسته شدنش مکافاتی بود واسه من.البته شایدچون مال من عفونت کرد دیربسته شد.1ماه طول کشید آخرشم دکترگفت عودکرده و عمل دوباره ولی من نرفتم عمل 

خواهرم پیش طبیب گیاهی رفت بهش گفته بود چینی خالص و اصل رو آسیاب کن بعد با خرما مخلوط کن بزار روش.

نتیجه داد شمام امتحان کن.ایشالا نتیجه میده

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
دقیق میگی چ جوری؟ ب چ ترتیبی؟

ببين اگه چرك زياده روغن سياه رو بزار يه شب تا صب بمونه بعد پاك كن فشار بده چركا خالي بشه بعدم بتادين بزن روشو ببند ولي اگه چرك زياد نداره فقط فشار بده خالي كن بتادين بزن روشم ببند ..سفسكسيم هم ميتوني بخوري هر ١٢ساعت 

دستشویی هم عادی بودم.بدون درد.تو کیست فقط دغدغه عفونت و عودشو بایدداشته باشی وگرنه کاملا بی درده

خواهرم پیش طبیب گیاهی رفت بهش گفته بود چینی خالص و اصل رو آسیاب کن بعد با خرما مخلوط کن بزار روش. ن ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ولی چینی خالص ازکجاآوردید؟منظور ظروفه عادیه چینیه؟

مرسی عزیزم که جواب دادی میشه این سوالارم جواب بدی؟آخه.میترسم استفاده کنم.پمادو که بزنم زخمم سربازمیک ...

اره وقتي ميزني سر باز ميكنه بعدم قشنگ فشار بده خالي بشه و بتادين بزن قرصم بخور سعي كن هروز خالي كني و بتادين بزني 

اره وقتي ميزني سر باز ميكنه بعدم قشنگ فشار بده خالي بشه و بتادين بزن قرصم بخور سعي كن هروز خالي كني ...

مرسی از راهنماییات.چجور بسته میشه؟طول میکشه؟شماخودتون انجام دادید؟الان کامل خوب شده؟

مرسی از راهنماییات.چجور بسته میشه؟طول میکشه؟شماخودتون انجام دادید؟الان کامل خوب شده؟

من دختر عمم اينجوري شد تقريبا بسته ميشه ولي نه كامل چون بازم ممكنه چرك كنه دبگه بايد مدارا كني باهاش 

مرسی از راهنماییت عزیزم ولی چینی خالص ازکجاآوردید؟منظور ظروفه عادیه چینیه؟

بله ی ظرف چینی اصل اندازه ی نعلبکی پیدا کن.ببر این عطاری ها ک ادویه آسیاب میکنن .

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
من دختر عمم اينجوري شد تقريبا بسته ميشه ولي نه كامل چون بازم ممكنه چرك كنه دبگه بايد مدارا كني باهاش ...

وای نه باز میمونه😥😣 بنظرتون بمونه اصلا کارش نداشته باشم چی میشه

وای نه باز میمونه😥😣 بنظرتون بمونه اصلا کارش نداشته باشم چی میشه

بايد يه مدتي تميز نگهش داري تا چركش خشك بشه ايشالله كه بسته ميشه ..كاريش نداشته باشي بزرگ ميشه و دردناك