2777
2789

دم در باهم حرف میزدن

نمیدونم نسبتشون چی بود

دم در منظورم داخل ساختمون دم در خونه خودشون

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

شاید همسایه یا فامیلشون هست فکر بد نکن😂💔

ولی وقتی همه پا میدن کراش دیگه چیه؟:)

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ممکنه خواهرش ، دختر خاله ش ، دختر عمه ش ، دختر عموش ، دختر فامیلشون باشه یا بیاد دیدن مامانش

مثبت فکر کن 😂

سعی کن با احساساتم بازی کنی اگه پیداش کردی ، منم بازی   https://daigo.ir/secret/71666606131

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه خواهرش ، دختر خاله ش ، دختر عمه ش ، دختر عموش ، دختر فامیلشون باشه یا بیاد دیدن مامانشمثبت فکر ...

غلط میکنه با کراشم ور میزنه😂😭

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

شاید همسایه یا فامیلشون هست فکر بد نکن😂💔ولی وقتی همه پا میدن کراش دیگه چیه؟:)

گل ایالتش تو ساختمون زندگی میکنه 

ولی من دوس ندارم راجت باشه

به دختره گفت چرا روسریتو سرنکردی نه سر کن

البته با لحن ملایم😂

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

گل ایالتش تو ساختمون زندگی میکنه ولی من دوس ندارم راجت باشهبه دختره گفت چرا روسریتو سرنکردی نه سر کن ...

اوههههه😂😂😂😂به به غیرتی باشه؟😂

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲