2777
2789

نمی‌دونم

تو دلم آشوب 

اصلا حس بدی دارم 

امروز هرجا رفتم حالا خوب نشد دیگه هیچی حالم خوب نمیکنه 

همش نگران دیگران سرزنشم کنند .نگرانم 

دلم میخواد بخوابم و بیدار نشم 

چیکار کنم

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

ذکر لا حول ولا قوه الا بالله رو بگو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین گروه ب رو امتحان کن منیزیم، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

فکر کنم خیلی ها اینطور باشن اسی جان فقط باید تحمل کنیم .توکل کنیم بخدا.منم مدت هاست حالم یجوریه انگار دیگه خنده از ته دل وجود نداره.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

افسرده ای.اگه هزینشو داری یه سفر با خانواده ت برو.حالتو خوب میکنه.

سرکار میرم مرخصی درست و حسابی نمی‌دن سفر بریم

فکر کنم خیلی ها اینطور باشن اسی جان فقط باید تحمل کنیم .توکل کنیم بخدا.منم مدت هاست حالم یجوریه انگا ...

تحمل میکنیم به ناچاری

باهم میشه خورد؟

با پزشک عمومی سا داروخونه مشورت کن، ولی در کل آره میشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چیکار کنم☹️

هیچی قرص اعصاب میخورم گاهی تراپی میرم نمیدونم هنوزم گاهی ک نه بیشتر وقتا منزجر میشم از خودم از خانوادم از خیلیا دلم میخواد سم میریختم تو غذا خودم خانوادم شرمون کنده میشد

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹