2777
2789

لباسو میشورم قشنگ بوی تمیز میده تا میکنم میذارم کمد یا تو بخچه

بعد دو هفته میام سر وقتش که بپوشمش میبنم بوی خیلی بدی میده! 

حتی وقتی تو بخچه اس و داخل کمد نیست 

به ذهنم رسید صابون خوشبو بذارم لای لباس ها 

نرم کننده بزنم بازم اینجور میشه؟

با مایع لباسشوی امتحان کردم فرقی با پودر نداشت و ازم بعد یکی دو هفته لباس شسته شده استفاده نشده بو میده 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

جایی که زندگی میکنید مرطوبه؟ من چنین مشکلی با لباسام ندارم تو کمد بوی بد نمیگیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پهن میکنم تو آفتاب حسابی ضدعفونی بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جایی که زندگی میکنید مرطوبه؟ من چنین مشکلی با لباسام ندارم تو کمد بوی بد نمیگیره

نه مرطوب نیست 

شما پودر لباس شوی چی میخری؟

من واسه ۸ تا لباس یک و نیم پیمانه میریزم 

پیمانه ام سر مایع لباسشوی هست 

شما چقدر پودر میریزن

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من برای لباسهایی که بیش از سه ماه استفاده نمی‌کنم توی وکیوم ضد بید خوشبو کننده میذارم

اره کقتی استفاده نمیشم یه بوی میگیرن 

ولی ۳ ماه نه من دو هفته یا یه هفته بینشون فاصله میفته 

خوشبو کننده چی میگرن؟

برم عطر بخرم یا خوشبو کننده خاصی هست؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
یه بوگیرهای صابونی هست کوچیکشون انداره بند انگشت هم وجود داره بوی عطر توت فرنگی میده جون میده برای ک ...

همون بوگیر های که واسه حموم دستشوی میذاریم؟

فکر خوبیه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
نه مرطوب نیست شما پودر لباس شوی چی میخری؟من واسه ۸ تا لباس یک و نیم پیمانه میریزم پیمانه ام سر مایع ...

مایع لباسشویی هوم کر استفاده میکنم البته لباسامم میذارم کامل تو افتاب بمونن برام مهمه تو فضای آزاد خشک بشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

همون بوگیر های که واسه حموم دستشوی میذاریم؟فکر خوبیه

بله حموم دسشویی یا اتاق 

بوی عطر توت فرنگیش مستم کرد‌

دستساز دارن صابون هستن مخصوص اینکار

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس