2777
2789

اگه به منم در حد یک میلیارد جهیزیه داده باشه

نه ناراحت نمیشم. در غیر این صورت آره ناراحت میشم

اعتراض میکنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بعضیا میان جبهه میگیرن ولی واقعا باعث سرافرازی دختره ،همین طور که اگه پسر خونه داشته باشه سرش ب ...

اره خیلی جاریم جهازش خیلی خوب بود انقدر احترامشو دارن بخدا

متاهل و متعهد😚❤️💍آقایون درخواست دوستی ندین به نی نی یار اطلاع میدم.🌹

من جهیزیه یک خوب آوردم سیسمونی هم دادن

همین الان بابام یه خونه ی چهار میلیاردی گذاشته واسه داداشام که خرج عروسی و خونشون کنه تازه هنوز خیلی کوچیکن هجده ساله هستن 

نمی‌دونم ولی همیشه از این تبعیض ها ناراحت میشم خودشم میگه شوهر تو زرنگه فلانه،بچه ها نه،دلیلش اینه آخه شوهرم به من چه،به هیچ عنوان به جز جهیزیه و سیسمونی به من کمکی نمیکنه با اینکه داشت چندسال پیش ده تومن خواستم کار یادبگیرم نداد 

چرا گلم میرسه ما اصفهانی هستیم ،جهزیه و سیسمونی زیاد میدیم

خب پدر برای پسرشم عروسی میگیره اینهمه خرج میکنه اصلا جهاز وسیسمونی جاشو نمیگیره پدر منم بهم جهاز و سیسمونی داد خونه داده نشستیم اما بنام خودش میتونست به برادرمم بده بشینه ولی بنام خودش نه اینکه سه دنگش رو بزنه بنامش اصلا بنام زدن درست نیست بخای نخای پسر دوبرابر دختر میبره 

بابابزرگم تو عمارت زندگی میکرد طلاجواهر فروش بود اینقدر ملک داشت اما هیچی به پسراش نبخشید فوت شد قانونی ارث تقسیم شد بین خواهر برادرها خدابیامرزتش 

خدایا پناهم باش