2777
2789

بله.......و خدا رو شکر میکنم خرجم دستش نیست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فوت نشده اما با فوت شده فرقی نداره چون طلاق گرفتن داداشم اصلا در خونه مارو نگاهم نمیکنه  

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

برادرم اصلا محبت حالیش نیست متاهلی.؟

نه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خرج زندگیتون چجوری؟

هیچی ب سختی میگذرونیم مامانم قبلا میرفت سر کار تصادف کرد الان دوساله تو رخت خوابه همه کاراش با منه مدام مریضه منن دستم بهش بنده به موقعش مامانم حق منو خودشو داد ب داداشم مساشین خرید النگوی منو از تو دستم دراورد فروخت ب اون حالا اون حتی سرم بهش نمیزنه دنباله زندگی خودشه اونم خداروشکر خوب جواب مامانمو داد

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

عزیزم روح پدر عزیزتون شاد.بعد از فوت پدر خودم.تنها داداشم با کلک زمینهای کشاورزی دو روستا رو از مامانم گرفت و شماره اش مسدود مرد.مامانم هشت ماهه آسمانی شده.مواظب مادرتون باشید.