2777
2789
عنوان

سه هفته بود با یکی آشنا شده بودم

251 بازدید | 47 پست

همه چی خوب بودواقعا بهش وابسته شدم طوری ابراز علاقه میکرد میگفتم این پسر عاشقه .چندروز پیش رفتیم بیرون یهو به شوخی گفت بریم خونمون یه طوطی دارم رو پایی میزنه حالا باخنده میگفتا منم گفتم ببین طرفتو اشتباه گرفتی بعد این نکرار میکرد باخنده هعی میگفت منم ناراحت شدم گفتم ببین خیلی نکن من دختر ول و بی صاحبم گفت صاحبت منم دیگه اومدم از ماشین در ماشینو محکم بستمو رفتم بغض کرده بودم شبش خودم بهش زنگ زدم ولی اون دیگه جواب پیاما و زنگ منو نداد که نداد .پریروز بهش زنگ زدم گفت گوشیم داره خاموش میشه برم خونه زنگ میزنم بهت ولی اصلا نه زنگ زد نه پیامی نمیدونم چکار کنم واقعا یعنی امکان داره برگرده منکه دوروز زنگو پیام نزدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدرک بهترکه رفت 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

چرااونوقت منتظرشی؟ارزشش روداره اصلا،عجبا

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
چرااونوقت منتظرشی؟ارزشش روداره اصلا،عجبا

خیلی زود وابسته میشم خیلی زود .اخه اوایل این حرفارو نمیزد حتی دستمم نمیگرفت وقتی از ماشین پیاده شدم گفت دیوونه بیا شوخی میکردم

خیلی زود وابسته میشم خیلی زود .اخه اوایل این حرفارو نمیزد حتی دستمم نمیگرفت وقتی از ماشین پیاده شدم ...

اصلاحیه همچین آدم های دل نبند معلومه قصدش چی بوده،اینافقط دنبال هواوهوسندهمین وبس،بعدهم ولت می‌کنه می‌ره مطمعن باش

ندیدم تا بحال ،ولی اون لیاقتتو نداشته راستی راستی

حداقل بهم نیگفت ما بدرد هم نمیخوریم نه اینکع اصلا جواب نده .خیلی دلم میخاست بهش پیام بدم بگم تو دنبال لاششی بازی بودی نه عشق پاک باز خودمو کنترل کرد بی توجهی بهتره