2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میخواد ارثشو تقسیم کنه بیاید ببینید سهم مارو چقدر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 5527 بازدید | 203 پست
رژیمم آخه 😩

منم البته برنامه خاصی ندارم

ناهار کلا میخورم شامو مثلا۸-۹ شب میخورم حس میکنم اینجوری راحتر لاغر شم

شما چی از مربی ورزشی چیزی برنامه گرفتی؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم البته برنامه خاصی ندارمناهار کلا میخورم شامو مثلا۸-۹ شب میخورم حس میکنم اینجوری راحتر لاغر شمشما ...

از مربی باشگام میگیرم

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

یعنی اونجوری درست تره؟ اگه خواهرای شوهرم ناراضی باشن چیاونا حق دارن از اون اموال

پدرشوهرتون الان زنده است ،بهش بگید ناظر تقسیم کردن باشه ،اینطوری چون مال خودش هست ،کمی و زیادی باشه خودش میبینه و نظر میده و از لحاظ شرعی  دیگه مشکلی نیست

چرا زمین نمیرسه عمه هام از طریق قانونی اقدام کردن همه شون هم باغ گرفتن هم ملک

خوب این دیگه طبق توافق ورثه هست اما مورد استاتر اینکه برادر ها زمین ها رو میخوان پس وضیفه دارن مابلتفاوت نقدی رو به خواهر ها بدن یعنی به تعبیر دیگه ای سهم خواهراشون و از زمین های پدری بخرن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خانمامن میدونم سهم دختر نصف پسرهچون وقتی سهم خودمو گرفتمنصف گرفتمو خب این منو ازار دادچون مگه من چه ...

زمیناشون بدید اندازه حق ارث اگه خواستن به همسر شما یا هرکسی دیگه ای میفروشن یا نگه میدارن 

بنظرم یه نفر بی طرف مثلا وکیل بگیرید، پدرشوهرت طبق خواسته خودش به اون وکیل بگه چی میخواد و چجوری ... اون بنده خدا هم اموال را تقسیم کنه. شوهرت اصلا دخالت نکنه که حقی گردن کسی نمونه.

خدایا شکرت.

به نظرم شما دخالت نکن

هر چیزی که قانون بگه...

نمیتونی بگی سهمشون با پسرا برابر باشه...

حالا به اندازه سهمشون پولشونو دارن میگیرن دیگه....با پولشون خودشون هر کار بخوان میتونن بکنن طلا بخرن ملک بخرن دلار بخرن خونه بخرن....خودشون میدونن

بعدشم به داماد و عروس ربط نداره طرف داره به دختر خودش یا پسر خودش چیزی میده...مگه الان پدرشوهرت داره به نام تو میکنه چیزیو که عروسشی؟؟؟؟؟ قطعا نه داره به پسرش میده...

شمام بعدا میخوای بدی به دختر خودت نه داماد.....شایدم دوباره بچه دار بشید....

به نظرم ااااااصلا دخالت نکن

سکوت کن تو این زمینه

خودشون میدونن

چرا خواهر باید بفروشه ؟وقتی قانون میگه حق دارن تو ملک ؟

گلم بایدی در کار نیست بالاتر هم عرض کردم همه این موارد و شیوه تقسیم اموال منقول و غیر منقول طبق توافق ورثه صورت میگیره

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

گلم بایدی در کار نیست بالاتر هم عرض کردم همه این موارد و شیوه تقسیم اموال منقول و غیر منقول طبق تواف ...

ببخش ولی حرفت برام قابل قبول نیست .طرف ملک داره به دخترش هم  میرسه حالا یه وجب .اونم اختیار داره بفروشه یا نه برور که نمیشه ازش خرید