2777
2789

هنوز یک ماه نشده که زایمان کردم ، مادرشوهرم ، خاله های شوهرم ، مادربزرگ شوهرم مداااااااام در حال تذکر دادن به من هستن مدام دارن تو بچه داری من دخالت میکنن همش میخوان نظرات خودشون رو تحمیل کنن و من بچم رو اونجوری که اونا میگن بزرگ کنم ، مثلا مادرشوهرم میگه وقتی نوزادت گریه میکنه برش ندار بزار خودش ساکت شه ، بزار گریه کنه گریه برای بچه خوبه ، گریه میکنه بهش شیر نده حتی اگه گرسنشه بزار هر سه ساعت یبار بهش شیر بده ، تا اینجاش اوکیه هااااا در حد یبار گفتن باشه من هیچ مشکلی ندارمااااااا ، ولی هررروووووووز اینارو میگه حتی تو مدل بغل کردن بچمم تصمیم گیری میکنه و تحمیل میکنه نظرشو بعد خودش به بدترین حالت ممکن بچه منو بغل میکنه من که مادرشم بدون قنداق سوئیسی حق ندارم بچرو بغل کنم ولی خودش کاملا بچه رو بدون هیچی برمیداره از زیر بغلشم میگیره نوزاده چندروزه رو ، تو پوشک عوض کردن بچم دخالت میکنه هررررربار میبینه من دارم پوشک عوض میکنم میاد یه گیره بنی اسرائیلی میده به من ، فامیلای خودم اصلا یه شهر دیگن مادرمم به هیچ وجه دخالت نمیکنه تو بچه داری من، کلی ام کمک حالم بود چند روز اول تمام کارای خونه رو میکرد که من فقط به بچه برسم ولی مادرشوهر در عوض تا تونست خون منو تو شیشه کرد حالام که با دخالتاش داره روانیم میکنه به شوهرمم که میگم اذیت میشم با این حرفا میگه اختیارداره بچه منم ناراحتی نیا خونه مامانم من بچه رو برمیدارم میرم اونجا ، اخه شما بگین کی نوزاد چند روزه رو بدون مادرش میبره اینور اونور ، همین چند روز پیش بچم از دست مادربزرگ شوهرم داشت میوفتاد که خاله هاش سریع گرفتنش ، بازم اونارو به من ترجیح میده من چیکار کنم اخه چه گهی خورم بچه دار شدم انگار فقط وسیله تولید مثل بودم و دیگه هیچ اختیاری از بچه ای که تو شکم خودم به وجود اومده ندارم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راش نده

بدبختی اینه هرروز شوهرم میگه بریم خونه مامانم منم اگه نرم نوزادو بدون من برمیداره میبره 

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

خدا بچتو برات حفظ کنه

بچه رو بغلی نکن ک عذاب میکشی اما بقیه حرفاش بدرد نمیخوره 

ب شوهرت بگو بفرستتشون خونه خودشون.

روال زندگیتو حفظ کن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بدبختی اینه هرروز شوهرم میگه بریم خونه مامانم منم اگه نرم نوزادو بدون من برمیداره میبره

نده بگو شیر لازم داره خودت برو

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای حالم بهم میخوره از این مادرشوهرا،عزیزم تنها راهش اینه ک با احترام جوابشونو بدی

دوبار ک جواب بدی دیگه میترسن چیزی بهت بگن جدی میگم بهت اینو،اومد گغت اینکارو کن اون کارو کن بگو دکترش اینجوری گغته،اگه دیگه خیلی گیر داد بگو شما دایه مهربان تر از مادرنباش،من بودم جواب میدادم حتی بی محلی ام میکردم،تا یاد بگیرن انفد فضولی نکنن،و من خودم بلدم لازم نیست شما بگین چیکار کنم چیکار نکنم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدم ولی اصلا انگار ن انگار

اول اینکه محل سگ نده کار خودتو بکن دیدی گوه اضافه باز میخوره محکم هر سری جوابشو بده که توپیده باشی بهش جمع کنه خودشو ،بالاخره گوه خویش کم میشه صبور باش

من الان هر ده روز ی بار ی ساعت میرم خونه مادرشوهرم بازم دلم نمیخواد ریختشو تحمل کنم چون خیلی اذیتم کرده و الان که تو ماه 8 رفتم حتی ی بارم ی زنگم نزده ببینه مردم یا زنده ام ،حتی ویروس گرفته بودم خودمو بچه هام هنه مریض بودیم ی زنگم نزد،خیلی ازش ناراحتم من خیلی براش کارا کردم،حداقل توقع ی زنگ زدن میتونسم داشته باشم،

در عجب شما چجوری هر روز این رفتارارو تحمل میکنی،

با شوهرت ی دعوای مفصل بگیر یعنی چی خودم هر روز بچرو میبرم تو نیا 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40