2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده 😭

168 بازدید | 15 پست

شوهرم پارسال تیر ماه بهم خیانت کرد منم کلا چند ماه قهر بودم خونه بابام بودم بعد دیدم شرایطشو ندارم زمستون خونه رو زد به نامم برگشتم

از اون موقع من دیگه هیچوقت مثل سابق نشدم باهاش بعد اینم بخاطر اینکه اعتمادمو جلب کنه مثلا وقتی از سرکار میومد گوشیشو می‌آورد می‌داشت جلوم می‌گفت دست تو باشه خیالت راحت باشه رمزم روش نداشته بود 

حالا تا همین دیروز پریروز هی التماس میکرد که بیا کلا آشتی کنیم با هم

امروز بیدار شدم از خواب سرش تو گوشی بود بهش گفتم گوشیتو بده (می‌دونم اگه بخواد خیانت کنه از هر راهی میتونه ولی انقدر گاهی حالم بده که شاید با همین گوشی چک کردن خودمو خیلی وقتا آروم میکنم)

بعد گوشیو داد اومدم بازش کنم دیدم رمز گذاشته

گفتم برای چی رمز گذاشتی رمزتو بگو

گفت نمیگم اون برای وقتی بود که تو هم بخشیده بودی میخواستم اعتمادتو جلب کنم الان وقتی محل نمیدی چرا باید ثابت کنم کار اشتباهی نمیکنم:)

گوشیو داد دستم ولی رمزشو نگفت

از صبح تاحالا دارم گریه میکنم بعد با خیال راحت رفته خوابیده:)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم چ‌داستان تلخی داشتید میدونم سخته اعتماد کردن ولی همین ک برگشتی دیگ تلخی نکن باهاش میدونم هیچ موقع فراموش نمیشه ولی گاهی خدا همه گناهامون میبخشه سعی کن ببخشی ولی مث روز اول نمیشید

خب اینکارو کرده آشتی کنی ولی نباید برمیگشتی باهاش ادمی که یبار بهت ضربه بزنه باردوم بهت سخت تر و بد ...

نمی‌تونستم خونه بابام اینارو تحمل کنم وگرنه برنمیگشتم

برید با هم پیش روانشناس، حال هر دو تون بهتر میشه(درمانگاه ها و بیمارستان ها هزینه ویزیت بسیار مناسب تره) 

زندگیتو هم وقف شوهرت نکن برو باشگاه برو درس بخون برای خودت هدف داشته باش، بزار حالت بهتر بشه 

آخی عزیزم چ‌داستان تلخی داشتید میدونم سخته اعتماد کردن ولی همین ک برگشتی دیگ تلخی نکن باهاش میدونم ه ...

هر سری به طور جدی فکر میکنم ببخشمش گند میزنه 

همین دیشب داشتم فکر میکردم امروز صبح انگار جامون عوض شده علاوه بر اینکه رمز و نمیگه قیافه هم گرفته

د بسه سخته ولی بهرحال اونم خونه رو زده بنامت ول کن

از ذهنم پاک نمیشه وگرنه خودمم خسته شدم

الان فقط تو ذهنم ایه که چرا رمز گذاشته نکنه یه درصد خبریه باز