2777
2789
عنوان

حالم بده بخاطر شوهرم

114 بازدید | 9 پست

من دو تا بچه کوچیک ۱۸ ماهه و ۶ ماهه دارم شیر به شیر هستن و دست تنها تا حالا داشتم بزرگشون میکردم همسرم ن کمک میده ن درکی داره هیچیییی فقط در آسایش و آرامش کامل داره زندگی شخصی خودشو میگذرونه امروز بلند شده یه کاره میگه رفته خونه دوسش ک زن و شوهر تازه ازدواج کرده هستن و داشت به من سرکوفت میزد ک خونه اونا از تمیزی برق میزد ولی خونه ما چرا مثل مال اونا نیس این در حالی ک شخصی ترین کاراشو خودش انجام نمیده جورابشو لباسشو همرو من باید از رو مبل جمع کنم و مرتب کنم و کلا هم خودم آدم حساسی هستم همیشه خونه مرتبه فقط ممکنه دو الی سه تیکه از اسباب بازی های بچه تو پذیرایی افتاده باشه ک اونم خود بچم میاره تو پذیرایی گازم تمیزه سینکم تمیزه خونه مرتبه سرویس بهداشتی تمیزه تاکید می‌کنم با وجود دو تا بچه کوچیک پشت هم و شیر دادن و اینا ....دارم میمیرم از حرص توروخدا یه چیزی بگین اروم شم من اگه بخوام اونو با بقیه مردا مقایسه کنم ۱۰۰ هیچ میبازه بعد داره منو با تازه عروس دوستش مقایسه میکنه 

هر چی سکوت میکنی اون پر توقع تر و وقیح تر میشه من خواب کافی ندارم تو شب ۵۰۰ بار بیدار میشم بچه شیر میدم میگه ت تنبلی چرا خرید خونه رو انجام نمیدی ماشین هم ندارم میگم یه بچه کول کنم یه بچه دست بگیرم خریدا رو هم با دندون بگیرم بیام خونه؟ بیوه هستم ک همه چیو میدی من بکنم؟ خودش ماشین زیر پاشه هیچ مشکلی نداره زورش میاد 

زبون نداری مگه دختر ، دو تا داد بزن ،بگو پشت سر هم بچه میسازی نه میزاییی نه شیر میدی نه کاری میکنی  سه تا بچه دارم جای دو تا ، طلبکارم هستی  ،شروع کن توام با مردای دیگه مقایسه اش کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بیشتر مردا اصلا قدرت درک و همدلی ندارن

هیچ آشنایی با زندگی مشارکتی ندارن 

خودت بهش اینارو با زبان خوش بگو

راجع به نیازات و دغدغه هات

اگه نفهمید که دیگه خیلی گاوه ببخشید 

زبون نداری مگه دختر ، دو تا داد بزن ،بگو پشت سر هم بچه میسازی نه میزاییی نه شیر میدی نه کاری میکنی ...

اتفاقا خیلی میگم خیلی داد میزنم ی مدت تصمیم گرفتم واسه آرامش خودم دیگ باهاش بحث نکنم ولی ذاتش نذاشت 

شوهرت خیلی پررو و طلبکاره بابا!!!

بی حیاست خانوادشم همینن میگن چرا نمیری واسه شوهرت دو دست لباس خوب بخری:/ من برم؟؟؟ خودش نمیره من دو تا بچه بندازم پشتم برا علی حصرت لباس بخرم؟ دیوونن قشنگ

بی حیاست خانوادشم همینن میگن چرا نمیری واسه شوهرت دو دست لباس خوب بخری:/ من برم؟؟؟ خودش نمیره من دو ...

وا بگو بچه هارو چیکار کنم مگه میشه اصلا  بازار رفت با دو تا بچه شیری ؟ تو چرا بری لباس بخری مگه دست و پا نداره خودش قشنگ یه بچه دیگه اس این مرد

وا بگو بچه هارو چیکار کنم مگه میشه اصلا بازار رفت با دو تا بچه شیری ؟ تو چرا بری لباس بخری مگه دست ...

همون دیگ فکر کن خود شوهدم ک نمیفهمه هیچ خانوادش نمیفهمن جلو اونا هیچی نگفتم حالا آقا پررو پررو میگ خرید خونه نمیری چرا