2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری خودت هرروز تمرین کنی با پدری برادری کسی 

مربی ترمز کلاچ میگیره همش تو یادنمیگیری

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

من با هزینه کرایه ماشین ۹ تومن آب خورد ۷ تومن برای گواهینامه فقط گرفتند جلسه امتحان توشهری ۱۰۶ سمت ما میگیرند بالخره جلسه سوم قبول شدم😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

تنها راه اینه که ریلکس باشی و فک کنی یه راننده حرفه ای هستی و اصن هول نشی همین

والا آدم فقط میشینه کنار افسر کلان همه چی یادش میره اصن قاطی میکنی 😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

والا آدم فقط میشینه کنار افسر کلان همه چی یادش میره اصن قاطی میکنی 😐

همین دیگه... ریلکس باش فقط هر چی گفت رو سریع اجرا نکن یکم مکث کن و بعد با آرامش فرمان پلیس رو اجرا کن نترس ردت نمی کنه اتفاقا وقتی ببینه هول شدی ردت میکنه... دامادمون  افسر راهنمایی و رانندگیه، من خودم پایه یک دارم ، اگه خیلی استرس میگیری قبل آزمون یه آرامبخش خیلی ضعیف بخور ، قبل امتحان با هنرآمز هایی که خیلی استرس دارن صحبت نکن، به اینم توجه نکن که فلان افسر خوبه کدوم بده ، همه افسرها خوبن، و سعی کن اولین نفر نباشی تا ببینی چه کارایی رو بقیه انجام نمی دن و رد میشن و تو حواست به انجام دادنشون باشه

همین دیگه... ریلکس باش فقط هر چی گفت رو سریع اجرا نکن یکم مکث کن و بعد با آرامش فرمان پلیس رو اجرا ک ...

مرسی از راهنماییتون ولی من قبول شدم رفت کاش همون روز اول این حرفا رو می‌شنیدم 🙏🤕😂

خداروشکر😁😍

ممنون ولی اعصابم کلان بهم ریخته بود قرص هم میخوردم استرسم بیشتر می‌شد 😐😐🙏