2777
2789

من کلا از بچگی با دعوا های مامان بابام بزرگ شدم بابام خیلی منو دوست داشت ولی وقتی خواهرم بدنیا اومد اصلا بازور به هم سلام میدیم 

الان چند روزه نتایج کنکور اومده من قبول شدم ولی چون کنکور عملی ندادم باید رشته های دیگه ای و برم (رشتم گرافیکه)

از اون طرف دانشگاها همه راه دوره فک نمیکنم بزارن که برم همینجوریشم حالم داغونه 

خوانواده بابام همیشه خدا خونه ما دعا و طلسم میزارن هرموقع بیان خونمون یا دعوا بشه بین مامان بابام یه دعوای جنجالی میشه 

الانم من دعوا کردم باهاشون تو روشون وایسادم برادرمم همینطور

پدرم از اون دسته آدمای عصبیه که جلو مردم خوبه برا ما فقط بده خیانتم میکنه با ۳تا زن یکی مطلقه یکی بیوه ۲تا بچه داره یکیم یه متاهل که ۲تا بچه قد و نیم قد داره ماهم تو زندگی جزو افراد آخرین که به ما میرسه من ۶بار خودکشی ناموفق داشتم واقعا الان سر انتخاب رشته هم بدتر شدم 

مامان بابام چند بارم خواستن طلاق بگیرن نشد دست بزنم داره مامانمم تو بهزیستی براش پرونده درست کرده فعلا نمیتونه بزنه 

ببخشید زیاد شد سعی کردم خلاصه بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی میشهپدرت بعد ها سر عقل میاد

ادمی که خوانواده اولویت آخرش باشه کل زندگی رو به پای مادر و پدر و خواهر برادرا با بچه هاشون بریزه یا برای زنای دیگه بعدا میخوام چیکار کل زندگیمون از دست رفته 

ادمی که خوانواده اولویت آخرش باشه کل زندگی رو به پای مادر و پدر و خواهر برادرا با بچه هاشون بریزه یا ...

درکت میکنم تو چه شرایطی هستی

خودت حوصله نصیحت نداری ولی همینطور قوی بمون

درستو بخون و سعی کن خودتو گم نکنی

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)