2777
2789

کنکور 405 میخام بدم .. (فارغ التحصیلم نه دوازدهمی)

این چند روز خیلی فشار روحی تحمل کردم درس نخوندم و خیلیم عقبم🙂‍↔️💔چند روزه درس نخوندم

حالا نمیدونم بشینم خونه درس ام بخونم یا برم چند ساعتی بیرون؟ ... از نظر روحی خیلی خستم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین درس بخون🔪🔪

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

برو بیرون با روحیه خسته که نمیشه درس خوند

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

برو یه هوایی به کلت بخوره دوباره بیا بخون چونکه میدونی باید بیشتر از قبل هم بخونی درس چیز شوخی برداری نیست همه هم شرایط تورو  داشتن بغیر از چند نفر که اونم رتبه های تاپ آوردن مهم اینه استمرار داشته باشی و جا نزنی

سخت نگیر برو بیرون یکم بگرد خال روحیات خوب بشه بعد خودتو تو خونه حبس نکن و اینکه عزیزم یه سوال رشتت ...

تجربی هستم عزیزم

نه فعلا مشاور نگرفتم

خودم طبق برنامه آزمون ها میخوندم و برنامه ریزی میکردم

الان چند روزه نخوندم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

خب چرا همین چند روز نرفتی که امروز بشینی بخونی گل باید با برنامه پیش بری اینجوری بخوای سست شروع کنی ...

درگیر بودم این چند روز