2777
2789

حق داری حرص بخوری ولی وقتی سوهرت گوش نمیکنه کاری از دستت برنمیاد

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

من باشم یه جوری جلو جاری و برادر شوهر میگم که کارشون چقدر زشته

واقعا پررو هستن

بعد تازه برادرشوهرم با پررویی کلی هم حرف به من میزنه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری حرص بخوری ولی وقتی سوهرت گوش نمیکنه کاری از دستت برنمیاد

انگار حماله برادرشه

پول بش قرض میده

حاضره جونشو فداش کنه

بعد اون تف هم کف دستش نمیندازه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

اون میخواد بخره به خودش ربط دارهشوهرت که ماشین میده بهش فقط.....یعنی چند روز خودتون بدون ماشین میمون ...

میگم این دهمین سفره

بله گلم

واقعا پررو هستنبعد تازه برادرشوهرم با پررویی کلی هم حرف به من میزنه

عزیزم شوهرت رو ولش کن وفتی اینجوری میگه 

من باشم به جاریم یا برادر شوهرم میگم چرا با ماشین خودتون نمیرید مسافرت 

یا میگم هزینه های ماشین و استهلاکش خیلی زیاده  ماشینمون داغون شده دیگه  کاش ما هم میزاشتیم تو خونه با ماشین شما اینور اونور میرفتیم 

کارشون واقعا خجالت آوره

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

عزیزم شوهرت رو ولش کن وفتی اینجوری میگه من باشم به جاریم یا برادر شوهرم میگم چرا با ماشین خودتون نمی ...

اخه شوهرم زورم میاد نیاید به فکر باشه میگه برادرمه دلم میخواد

حتما من باید خودمو بده کنم

حالا جالبیش اینه

برادر من یه روز کار داشت ماشینشو گرفت

گفت از دست برادرت ماشین و میفروشم

سر ماشین همش دعوا دارم باش

یبار باخنده بهشون بگو ظاهرا شما باماشین ما راحتترین. ماهم باماشین شما راحتیم ماشینتوبده میخوایم بریم ...

اینطورم خوبه

رابطه برادری باید دوطرفه باشه 

شوهر منم خیلی برادرشو دوست داره چند بار ماشین قرض داده بهش یا پول داده، متقابلا برادرشم خیلی به ما کمک کرده 

اگه برادرشوهر شما ام جایی دستتونو گرفته یا کمکی کرده این مدضوعو نادیده بگیر درغیراین صورت کاملا حق با شماست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

هیچی نه حرص میخورم نه هیچی منم هر جا دلم بخواد با ماشین میرم بعد ماشین که قشنگ داغون شد و برادرشوهرت یه ماشین نو انداخت جلو پاش و به شوهرت نداد و اونموقع ست که شوهرت به خودش میاد و میسوزه منم به کارهای عقب ماندم میرسم و هرازگاهی میگم حقته برو نوشو بخر تا دور از جون جونت دربیاد