2777
2789

خانما تو سیاهه جهیزیه چه چیزهایی باید نوشته بشه⁉️ 

باید حتما قیمت نوشته بشه؟ اون وسیله هایی که افزایش قیمت داشتن باید به قیمت جدید باشن یا قبل؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت همون زمانی که خریدید. یعنی قیمتی که روی فاکتوره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قیمت طبق تاریخ فاکتور.دیگه هر زمان گرانی خودش داره.

اگه قیمت نباشه و فقط اسم و مشخصات وسیله ها باشه چی؟ نمیشه قیمت نباشه؟

قیمت همون زمانی که خریدید. یعنی قیمتی که روی فاکتوره

نمیشه قیمت ننوشت؟ فقط اسم و مشخصات باشه؟

برای چی؟ نمیدونستم

عزیزم موقع استرداد جهیزیه کاربرد داره . شما وسایلی که می‌خریم می‌بری خونه شوهر بدون اجازه نمیتونی خارج کنی . 

نمیشه قیمت ننوشت؟ فقط اسم و مشخصات باشه؟

بهتره باشه که بعدا مدعی نشن فیک بوده یا...

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قیمت بنویسی یا ننویسی اگه زبونم لال بخوای جهاز رو برگردونی پول که نمیدن عین خودش رو باید بگیری ببری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قیمت بنویسی یا ننویسی اگه زبونم لال بخوای جهاز رو برگردونی پول که نمیدن عین خودش رو باید بگیری ببری

خب همون دیگه . من اسم و مارک و مشخصات بنویسم فقط . میشه؟

خب همون دیگه . من اسم و مارک و مشخصات بنویسم فقط . میشه؟

اره بنویس 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بهتره باشه که بعدا مدعی نشن فیک بوده یا...

خب قیمتها تو فاکتور هست . ولی توی لیست فقط اسم و مارک و مشخصات و تعداد باشه . میشه؟