2777
2789
عنوان

دندونمو کشیدم😭

127 بازدید | 25 پست

خانوما دندونمو کشیدم دندون شماره ۶پایین وای خیلی دندون بزرگی بود موندم‌چجوری غذا بخورم هزینه ایمپلنت ندارم الان خیلی حالم بده هنوز تو ۲۸سالگی نرفته شبیه پیرزنا شدم😭

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

با مسواک و نخ دندون اگر اینطوری شدی یعنی تقصیر تو نیست جنس دندونات خوب نیست و سریع خراب میشه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مسواک و نخ دندون اگر اینطوری شدی یعنی تقصیر تو نیست جنس دندونات خوب نیست و سریع خراب میشه

اره گلم هم نخ دندون میکشم هم مسواک جنس دندونام مثل پدرمه داغونه

من از بهمن ۴۰۳ تا همین یکی دو هفته پیش حدودا ۱۵ تا دندون پر کردم. اولش دکتره فکر میکرد اصلا نمیدونم مسواک چیه بعد که معاینه کرد گفت بابا تو که بهداشت دهنت خیلی خوب بوده چرا اینقدر دندونات خراب شدن. اصلا شانسیه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
شبیه پیرزنا ؟ روزی هزار بار خداروشکر شکر کن منو چی میگی

گلم دندون خراب دارم خیلی هزینشونه تازه طلافروختم چندتاش و درست کردم بازم مونده بخاطر دوتا روکش دندون خجالت میکشیدم برم دکتر اینم عاقبت دندونام😭

من از بهمن ۴۰۳ تا همین یکی دو هفته پیش حدودا ۱۵ تا دندون پر کردم. اولش دکتره فکر میکرد اصلا نمیدونم ...

بله دقیقا 🤦🏻‍♀️

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹