2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
محدودیت که باید باشهاصلا دین یعنی چهارچوب و حد و حدوداما بستگی داره که چطور اون حد و حدود ایجاد بشهت ...

ببین جاری ام محدودیت رو فقط برا بقیه مردم میدونه و معتقده من به بچه های مردم تذکر میدم اونها هم به بچه من تذکر بدن ...

و هر کس هم به بچه اش تذکر بده به صورت جدی از بچه اش طرفداری میکنه نه کسی ندید اینجا خلوته کسی حواسش به ما نیست و فلان 

❤❤❤

من هیچ کس تو خانواده خودمون و فامیلامون حجابی نیست 

اما خانواده پدری حتی دختر عمه هام پوشیه میزنن

ولی خودم از بچگی عشق چادر بودم و مذهبی اصلا ناخواسته حتی تو مراسم ها نمیرقصیدم 

ولی زن داییم همیشه می‌گفت این گیجه خنگه همه جا اسم منو گذاشته بود گیج ❗ به خدا الان نوه اش کلاس شیشمه ی روسری سرش نمیزارع اون موقع همش به من می‌گفت بشین تو بزرگی روسری بپوش تو سینه هات مشخصه 😑 نیمدونم تو بزرگی با بچه ها بازی نکن من کلا ی سال بزرگتر بودممممم 

الان آنقدر دوست دارم بگم چرا به نوه های خودت گیر نمیدی هیچی نمیتونم بگم 

آخرش به خدا رفت دوراشو زد دید همه دختر های فامیل تو ۱۶ سالگی ازدواج کردن دوست پسر دارن تازه فهمید من گیج نیستم !!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که ندیدم اطراف من همه مذهبی هستن و هم خودشون و هم بچه هاشون مقید هستن . اگر برعکس باشه یعنی اون پ ...

نظر منم همینه...برادر شوهرم خیلی اهل کمک کردن به فقرا و ...هست البته فقیر غریبه...

بارها و بارها خواستم بهش بگم قران حتی اولویت بندی کرده کمک کردن رو میگه اول والدین بعد نزدیکان بعدیتیمان بعد مسکین بعد در راه مانده...

پدرشوهرم تحت پوشش کمیته بود و ما هم در حدخودمون کمک میکردیم اما ایشون معتقد بود شما کمک پدر و مادر هستید لازم نیست من کمک کنم 😐گاهی پدر شوهرم از کارهاش صداش در می اومد و نفرین میکرد 

❤❤❤
من هیچ کس تو خانواده خودمون و فامیلامون حجابی نیست اما خانواده پدری حتی دختر عمه هام پوشیه میزننولی ...

آفرین به شما که راه درست رو انتخاب کردی و پاش موندی دختر شجاع، شکر خدا کنید🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین جاری ام محدودیت رو فقط برا بقیه مردم میدونه و معتقده من به بچه های مردم تذکر میدم اونها هم به ب ...

خوب نمیشه

پدر مادر وظیفه‌ دارند راه درست رو نشون بدند دین خدا رو تبیین کنند و این مهم ترین وظیفشونه. دلم برای بچه اش سوخت که چنین ظلم بزرگی در حقش میکنه‌

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خوب نمیشهپدر مادر وظیفه‌ دارند راه درست رو نشون بدند دین خدا رو تبیین کنند و این مهم ترین وظیفشونه. ...

الان ۲۲ سالشه دیگه حرف گوش هم نمیکنه...مردم همش به من میگن فلانی استاد ارشاده دختر خودش رو تبیین کنه من سکوت میکنم 

❤❤❤