2777
2789

به عنوان یه ماما وظیفم دونستن دخترای جامعم رو اگاه کنم

اگر میخوای با دوس پسرت قبل از ازدواج کاری انجام بدی

اول باید دوتان ازمایش چکاب بیماری های مقاربتی بدید

چون امار ایدز و بقیه بیماری ها زیاده

این ازمایش ها حتی قبل از ازدواجم معمولا انجام میشه

پس شما هم اگر میخوای این کارو کنید حتما چک کنید

دوم استفاده از وسایل جلوگیری برای بارداری رو جدی بگیرید! برای یه ثانیه لذت نباید ایندتون رو به فنا بدید دخترا

سوم لوازم جلوگیری از بارداری ن تنها برای جلوگیری از بارداری استفاده میشه بلکه برای جلوگیری از بیماری های مقاربتی هم استفاده میشه

چهارم لطفا از  سمت رابطه از عقب اینا نرید عوارض خیلی زیادی داره!

الانم من وظیفم دونستم بگم چون بخوایم یا نخوایم این چیزیه که تو ایران وجود داره هر چقدم بگید نه این کارا خوب نیس خیلیا الان دارن انجامش میدن 

پس در نتیجه باید اگاهی لازم به جامعه داده بشه

خدافظ

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

همه میدوننولی باز انجام میدن😂

خب دیگه تو روابط عاشقانه اتفاق میفته چ بخوان چ نخوان

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین کاملا تاپیک بجایی بود

ما نمیتونیم از مسائلی که توی جامعه زییاااااد در جریانه، فرار کنیم و لازمه برای جلوگیری از بدبختیای بعدش، آگاهی رسانی کنیم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ممنون که شما این صحبت هارو کردین

متاسفانه همچین چیزایی هست و دختر پسرا هم آگاه نیستن

آفرین به شما که خودتون موظف دونستی و توصیه های لازم رو کردی👏🏻🌹

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

همه میدوننولی باز انجام میدن😂

چون تو یه لحظه احساساتی میشن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
آفرین کاملا تاپیک بجایی بودما نمیتونیم از مسائلی که توی جامعه زییاااااد در جریانه، فرار کنیم و لازمه ...

بله خیلی امار رابطه قبل از ازدواج زیاده چون خب تو روابط عاشقانه پیش میاد و انسان هم خب غریزه داره...

بهتره اگاه سازی کنیم مردم بیمار نشن