2777
2789
قطعا خونه دختر

جلسه اول خونه دختر باید باشه درسته ؟ 

بعد اینکه وقتی قراره خانواده ها همو ببینن دختر هم باید حضور داشته باشه ؟( با این شرایط ؛ پسر به خاطر کارش نتونه تا ی ماه بیاد شهرشون اما خانواده پسر اصرار دارند  خانواده دختر رو ببینن و قرار بگذارند )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضوری نه . فقط عکسای همو دیدیم .

من خانوادم همیشه اکر قرار باشه کسی بیاد تاکید میکنن ک پسر هم باشه .چون ماهم حق داریم پسر و ببینیم .

اتفاقا ی موردی تقریبا مشابه داشتم.البته من اقا پسر و دیده بودم .مادرش زنگ زد ک بیاد خونمون مادر من گفت پسرتون رو هم بیارید ک مادره گفت ما رسم نداریم .بعد گفت باشه میارم ولی اونروز تنها اومد و پسر و نیاورد .

موقع رفتن گفت اجازه بدین یک روز پسرم و بیارم .

جلسه دوم ک با شازده پسرش اومد منم نموندم خونه و پدرم کفت ما رسم نداریم🤣

من خانوادم همیشه اکر قرار باشه کسی بیاد تاکید میکنن ک پسر هم باشه .چون ماهم حق داریم پسر و ببینیم .ا ...

منم از این لحاظ خوشم نیومد ‌واقعا 😢اما پسر به خاطر کارش یک مدت نیست شهر . 

این خانم هم عمه اش هست عکسمو دیده خیلی گفت دوست دارم ببینم دخترتون رو فلان و... خیلی اصرار کردن تا مامانم قبول کرد .

منتها می‌خوایم جواب منفی بدیم به خاطر شغل پسر ( مامانم فکر کرد راضی میشم اما منتها من دیگه اتمام حجت کردم سر این قضیه البته بیشتر به خاطر صحبتهای داداشم که کلی مخالفت کرد بود )

من حتی سه هفته پیشم همسایه اومد دم درمون برای پسر داییش .اصرار داشت ک عکسمو نشون بده به اونا بعد من ...

برای ما عکس پسر رو میفرستن بعد ما اگه با چهره اوکی بودیم عکس می‌فرستیم . 

و بعد می‌ره مراحل دیگه .

منم از این لحاظ خوشم نیومد ‌واقعا 😢اما پسر به خاطر کارش یک مدت نیست شهر . این خانم هم عمه اش هست عک ...

عزیزم‌خودت از اقا پسر خوشت اومده؟؟

شغلش چیه؟؟

اگر واقعا نمیخوای‌قبول کنی اونروز‌ نباش تو‌ جلسه

عزیزم‌خودت از اقا پسر خوشت اومده؟؟شغلش چیه؟؟اگر واقعا نمیخوای‌قبول کنی اونروز‌ نباش تو‌ جلسه

اخلاقی نیمدونم اما چهره اونقدر به دلم ننشست ( نه اینکه قشنگ نباشه تا سلیقه من نیست)

نظامیه وگرنه بقیه چیزاش اوکی بود