2777
2789

میخواستم امروز برم اونجا مامانم هم بیمارستان بوده گفتم یه سری بزنم دیروز مامانم زنگ زد همین که گوشی برداشتم ایتقدر جیغ زد داد زد کار هر روزش هست هر روز بهونه یه چیز میگیره دائم با بابام دعوا میکنه حالا یخچال شون سوخته زنگ من زده داد و بیداد بخدا اینقدر خسته ام از دست کارهاش آبرو برامون نذاشته منم هم شماره بابام هم مامانم مسدود کردم چون دیگه کشش ندارم دوتا تاپیک قبلم بخونید میفهمید 

اگه داداشم طلاق بگیره دیگه آروم میگیره میشینه سر جاش فقط همین میخواد یا ما طلاق بگیریم یا داداشم 

من سالی سه چهار بار میرم کلا 

اونم یه بار عید، یه بار تابستون 

عروسی یا مراسمی چیزی باشه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهر من که از وقتی ازدواج کردم آرزو به دل بودم یه بار دعوتم کنن جالب اینجاست الان مامانم مسنه ما میریم کاراشو می کنیم بقیه بچه ها باهامون قهرن و جدیدا شنیدم که میگن بخاطر حقوق مادر میرن ولی خدا شاهده هزار تومان از حقوقش به ماها نمی‌رسه آره شاید خرید ماهیانه که داره یه چیپس برا پسر من یا دختر خواهرم بخره اونم شاید در سال دو بار اینکار رو بکنه، من که دلم میسوزه میرم کمکش، اونا رو هم واگذار کردم، خدا خودش داره میبینه بارها دلمون شکسته از مادرم اما بازم رفتیم گفتیم گناه داره