2777
2789
عنوان

همسرم میخواد تو کافه برای خواهرش تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 28 پست
جای کافه برا پارتنر نیست فقط عزیزم در مورد مشکلتون هم اگه بچه ندارید بچه خودتون میتونه کمرنگ تر کنه ...

عریزم این حرف ها واقعا چیه میزنین 

بجه یک جایگاهی داره خواهر یک جایگاهی مادر یک جایگاه و همسر بک جایگاهی دیگر کسی جای کسی نمیاد که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بهش بگی بعدا که توهم به این رفتار ها نیاز داری در واقع مشکل خواهرش نیست مشکل از روابط خودتونه و ...

همسرم مشکلات مالی زیادی داره . 

من سعی کردم کم خرج نباشم ولی یجاهایی هم از خواسته های غیر ضروری مثل کافه زدم . 

ولی این همسرمه ک برای خانوادش مشکلات مالیش رو نمیبینه

تقصییر شوهرته باید همون کارایی که داره برای خواهرش میکنه برای شماهم بکنه نه به این شدت همون یه کیک و دورهمی رستوران رفتنو اینا هیچ موقع شما حس حسادتت تحریک نمیشه بگی چرا برای من نکرد ولی برای خواهرش میکنه .ولی از یه دیدم شوهرتو بزار کنار اون طفلی پدرشو از دست داده میخواد خوشحالش کنه برادرش همون خواهرشوهرتم بدونه به داداشش میگه 

یکبار که غذای خوب پختی رابطتون باهم خوبه و براش بیش از حد معمول همیشگی محبت کردی اونوقت بگو بالحن خو ...

میگم یادش نمیمونه 

یادمه روز زن برای مادرها کادو گرفتیم بردیم برای من چیزی نگرفت 

با مهربونی بهش گفتم یه چیز کوچیک واسه هم بگیریم . بازم نگرفت. اخرش گریه کردم. با اخم و منت رفت گل و کیک گرفت شبش هم باهام حرف نزد

والا دخترای دیگه هم پدر دارن براشون الزاما تولد نمیگیره اونم کافه

همین که پدر دارن کافیه اونا 

ببین کاری ندارم اسی حق داره قطعااا 

ولی چیزی که هست نخواسته خودش واسه استاتر تولد بگیره 

یعنی شوهرش دلش نخواسته

و این با تولد گرفتن واسه خواهرش ربطی نداره زیاد 

همین که پدر دارن کافیه اونا ببین کاری ندارم اسی حق داره قطعااا ولی چیزی که هست نخواسته خودش واسه است ...

عزیزم من دلم ب شدت از همسرم پره . نه فقط این مورد 

چیزهای کوچیک اینجوری منو از پا در اورده 

یکیش اینه ک همسرم همیشه میگه من نگران خواهرمم با اسنپ میره و میاد 

در حالی که رفت و امد من با اسنپ خیلی خیلی بیشتره 

یا اینکه منو ماه عسل نبرد. ولی دائما دلش واسه خواهرش میسوزه که سفر نرفته مدتیه

گاهی حس میکنم روابط خونی فقط واسه همسرم تعریف شده هست

عزیزم من دلم ب شدت از همسرم پره . نه فقط این مورد چیزهای کوچیک اینجوری منو از پا در اورده یکیش اینه ...

گقتم که بیشتر انگار خودش نمیخواد واسه تو کاری انجام بده  

یعنی واسه اونم نکنه واسه شمام نمیکنه احتمالا 

همین که پدر دارن کافیه اونا ببین کاری ندارم اسی حق داره قطعااا ولی چیزی که هست نخواسته خودش واسه است ...

دست بردارین از این سواستفاده های خواهرا از برادرا.

چرا یکبار خواهر برای برادری ک مادر نداره کاری نمی کنه ؟همیشه باید برادر ها حامی باشن؟؟؟

همسرم مشکلات مالی زیادی داره . من سعی کردم کم خرج نباشم ولی یجاهایی هم از خواسته های غیر ضروری مثل ک ...

ببین این یکم عادیه بخاطر اون حس صمیمیته چون بین برادر و خواهر و این حرفا نیست 

شما هم سعی کن این صمیمیت رو داشته باشی ببخشید ولی بچه بازی هم درنیار اگر میشه توهم برو مهم نیست بعدا از این ماجراها مستقیم و غیر مستقیم برسون که منم تولد میخوام یا هی تولد بگو من پسندیدم ان شاءالله که تولد من اینجا میگیره فلانی

با یه تولد هیچکس ورشکست نمیشه مهم اینه ارزشت نیاد پایین