2777
2789
عنوان

رتبه برتر های کنکور ❤️

73 بازدید | 9 پست

واقعا دم غزل و آریا  و سارا گرم 

غزل با وجود نابینایی رتبه ۱۲ کنکور شد  دمش گرمممم

آریا رتبه ۱ ریاضی که پدرش هم جراح مغزه گفته به هیچ کلاسی نرفتم و فقط به آموزش های کتاب و مدرسه اکتفا گردم ( میتونست پول بگیره و تبلیغ کنه ولی این کار رو نکرد دمش گرم)

و سارا رتبه ۳ انسانی  گفته هیچ کلاس کنکوری نرفته(میتونست پول بگیره و تبلیغ کنه)

این نشون داد اراده و تلاش مهمه خیلی هم مهمه ❤️

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ببین نه باید عین رتبه یک تجربی همه رو ناامید کنی 

نه عین رتبه یک ریاضی امید الکی بدی 

مطمینا رتبه یک ریاضی تو مدرسه ای درس خونده که سطح تدریسش نسبت به سایر مدارس شهرشون بالاتر بوده و نباید با این اطمینان بگی بدون اکتفا به کلاس اضافی میتونی قبول شی بلکه باید به این توجه داشت که بعضی دروس نقطه ضعف من هستن نه با تدریس مدرسه نه با درسنامه خوندن نمیتونم برسونم پس اصلا اشکالی نداره از معلمای کنکوری کمک بگیرم و اصلا قرار نیست وقتمو بگیره 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

جلل خالق منم اگه مدرسه غیر انتفاعی انرژی اتمی میرفتم هر سه سال دبیرستان دیگه کلاس لازم نبود 

یکم تحقیق کنید 

شهریه اون مدرسه بالای ۸۰ میلیون

بیدار شید از این غفلت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نه باید عین رتبه یک تجربی همه رو ناامید کنی نه عین رتبه یک ریاضی امید الکی بدی مطمینا رتبه یک ر ...

حرف شما درشت 

ولی رتبه ۱۲ انسانی که نابینا بوده چی؟

واقعا شاهکار کرده

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

جلل خالق منم اگه مدرسه غیر انتفاعی انرژی اتمی میرفتم هر سه سال دبیرستان دیگه کلاس لازم نبود یکم تحقی ...

رتبه ۱۲ انسانی نابینا بوده و واقعا شاهکار کرده 

حرف شما درشت ولی رتبه ۱۲ انسانی که نابینا بوده چی؟واقعا شاهکار کرده

من حرفی از رتبه دوازده انسانی نزدم قیاسم بین رتبه یک کنکور تجربی و ریاضی بود پرواضحع که تلاش کرده و تونسته به اون جایگاه برسه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من حرفی از رتبه دوازده انسانی نزدم قاسم بین رتبه یک کنکور تجربی و ریاضی بود پرواضحع که تلاش کرده و ت ...

رتبه ۱ تجربی و ریاضی هم تلاش کردن خب عزیزم 

[QUOTE=394181041]۱۲ انسانی درست  حرف من مربوط به رتبه یک ریاضی بود[/QUOTE

منم گفتم تلاش مهمه 

رتبه ۱ تجربی و ریاضی هم تلاش کردن خب عزیزم

اصلا شما متوجه نمی‌شین من چی گفتم و همش دنبال ایراد بنی اسراییلی گرفتن هستین😂🤦🏻

موفق باشین