2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم دوست دختر داره❓

150 بازدید | 13 پست

هفته ها انلاین نمیشد تو تلگرام الان هرروز انلاین میشه دیشب تا سه و نیم صبح انلاین بود😭😭😭

البته جدااز هم زندگی میکنیم پیگیرش نیستم گاهی میام پروفایلای مخاطبامو ببینم چشمم میوفته بهش

من قصد جدایی دارم البته اون نه

احتمالا آره

حالا چرا انقد ناراحتی اگه میخوای جداشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید الکی آنلاینه تاحرصت دربیاد

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

نظر قطعی نمیشه داد ولی تجربه خودمو میگم .منو شوهرم خیلی دعوا میکردیم  سر خانوادش و ایشون دست بزن داشت و خیلی جدا میموندیم  منم خیلی حساس شده بودم سر جبهه گرفتن و دعوا کردن شوهرم سر خانوادش و منو مقصر دونستن یرروز خونه پدرم بودم دعوامون شد نمیدونم منو زد یا ن ولی این رفت و بهم گفت پاشو بریم گفتم نمیام گف مطمئنی گفتم آره وقتی منو قبول نداری نمیام منو میزنی و... من زندگی خوبی باهات ندارم گف پشیمون میشی 

منم باور نمی‌کردم حرفاشو ‌‌‌‌‌چون همیشه میگف من خیانت نمیکنم اصلا و.. ی مدت اواخر دو سه بار جدا مونده بودیم این تو تلگرام آن میشد منم زنگ میزدم میگف ب تو چه و.. میگفتم شاید مث من میخواد حرصمو دربیاره و مهم نبود برات دقیقا روز پدر سال۱۴۰۳بود ک من ی روز قبلش دیدن این خیلی آنلاینه و چون نظامیه تو خدمت بود .ب دوستم گفتم بهش شک دارم خشک میگ این با یکیه گف ن بابا شاید میخواد حرصمو دربیاره ب دوستم گفتم بهش پیام داد این کف من متاهلم مزاحم نشید و بلاک کرد 

به دوستم گفتم این فهمیده از طرف منی چون کی به ی مرد پیام میده آخه .من پیام دادم ب شوهرم ک هر چی دارم جمع کن از خونه بیار خونه خودمون .عقد بودم رفتیم خونمون قرار شد عروسی بگیریم ک هر دو طرف کشیدن کنار .بعد این کف باش میارم فردا هم قراره برم تهران برا اینکه ماشین بیارم .نگو این با ی دختر دو روز بود آشنا شده دختره هم اهل میانه بود میخواست بره اونو ببینه 

روز پدر بود و شوهرم اومد وسایلارو آورد چون صبح ساعت ۷خدمتش تموم شده بود تا جمع کنه بیاد شده بود۱۰از قضا شوهرم گوشی ک برام خریده بود رو برداشته بود برده بود برا خودش و با اون چت کرده بود .شوهرم وسایلارو گذاشت تو راه رو مامانم گف بیا تو ناهار اینم اومد بعد بابام ک اومد این رفت پیراهن بخره برا بابام ب مناسبت روز پدر من دیدم رفتاراش عوض شده وحسم میگف با یکیه 

پیراهن رو خرید نگو چون دیده اومده خونمون به دختره گفته شماره یا آیدی بده من دلت اکانت میزنم .اونم تا بده این اومده خونمون دیگ نتونسته دلت بزنه ..شوهرم اومد نشست اصلا محلم نداد منم بهش نگا نمی‌کردم چون مقصر اون بود .بعد ناهار رفت بالا بخوابه ک بعدش بره .من اصلا آدمی نیستم ک بخوام گوشی چک کنم و بهش اعتماد داشتم ولی ی چیزی انگار دستمو گرفت منو برد بالا وسط پله ها پشیمون شدم برگشتم ک باز ی چیز منو میکشید بالا