خدایش بعضیا چقدر جذاب و دلربان قلب ادم میلرزه😥😥😥 رفتم دکتری برا بیماریم دکتر ی مرد 45سال بقدرییی جذاب و با ابهت بود ک من ب پت پت افتاده بودم 😵💫😵💫گاهی فک میکنم بعضیا با خودشون دعا معا دارن والا چرا باید بعضبا چ زن چ مرد بشدتتت جذاب باشن؟
قطعا شمام تجربشو داشتبن
تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ
آره اصلا انگاری انرژی مردانه یا زنانشون خیلی بالاست و باعث جذابیت و لوندی میشه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ربط به تیپ و پوشش هم نداره من میرفتم یه باشگاهی خانم بود از اینا که با حجابن ولی بدون چادر از اینا یه انرژی خاصی داشت همه نگاش میکردن خیلی ساده بودا ولی نمیدونم منشأ این انرژی کجاست
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من یه دوست صمیمی دارم وقتی پیشش اسم دعااینامیاری خیلی شدید جبهه میگیره که اصلا اینارو قبول ندارم خرافات بعد چند پیش گردنبند شرف الشمس تو گردنش دیدم دوباره چند روز پیش حرزامام جواد تو کیفش دیدم خیلیم کارش گرفته کلا ادمارو جذب میکنه