2777
2789

بخر مگه چه اشکال و ایرادی داره؟ 

میدونی نو چقدر اجرت میگیرن؟ 

بااین گرونی طلا،  پولتون اضافی اومده بابت سود و اجرت و مالیات، هزینه بیشتری پرداخت کنید!؟؟؟؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اشکالش چیه اونم طلاس،الان تو این اوضاع کسی نمیتونه طلا بخره من خیلیارو دیدم ک طلاهم نخریدن اما دارن خوشبخت زندگی میکنن

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
بخر مگه چه اشکال و ایرادی داره؟ میدونی نو چقدر اجرت میگیرن؟ بااین گرونی طلا، پولتون اضافی اومده باب ...

درسته 

من میخواستم بدونم خیلیا این کارو میکنن؟ یا اینکه این مورد چیزی هست که ایشون از من میخواد 

چون من تجربه ندارم اصلا تو این چیزا 

درسته من میخواستم بدونم خیلیا این کارو میکنن؟ یا اینکه این مورد چیزی هست که ایشون از من میخواد چون م ...

ببین طلای دست دوم یه طلای مستعمل و شکسته و تیکه پاره نیست. 

کاملا سالمه، ظاهر خوبی هم داره،  فوقش میدی یه پرداخت میزنن. 

به کسی ام نگی اصلا نمیفهمن دست دوم خریدی. 

به جای اینکه طلای نو گرم پایین برداری که پول اجرت بدی،  یه طلای دست دوم بردار، گرمش بالاتر باشه و ظاهر بهتری داشته باشه. 

بنظر من که اشتباهه تو این گرونی پول اجرت بدی که واقعا سرسام اوره. 

اون پول رو جای دیگه هزینه کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

راستش هرچند خیلیا قبول کردن 

اما اما من برای نو عروس نمی پذیرم خودم باشم محاله قبول کنم حس خوبی ندارم دلم میخواد برم برگردم مدل و طرح مورد علاقمو بخرم اونم دست اول به عنوان تازه عروس

دست دو تمیز باشه ایرادش چیه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اسی طلا با طلا فرقی نداره، یه مدت استفاده کنی یعنی همون دشت دو.

سرویس عروس دست دو هم بگیری از نو هیچ فرقی نداره چون اونطور طلا رو کسی روزمره استفاده نکرده اصلا معلوم نمیشه. 

اما چون نو عروسی برای هر چیزی کوتاه نیا. کسی که پول داره طلا بخره، اون اجرت رو هم میده ...  نذار به دلت بمونه، برو بگرد باب دلت خرید کن، خاطرات این روزا تا آخر عمر باهات هست، 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

من خودم همچین پیشنهادی دادم.

دوتایی رفتیم تا کسی نفهمه.

شوهرم راضی نمیشد، گفتم همون قدر که ارزونتر میوفته بزار رو طلا و طلای بیشتری برام بخر.

بعد خرید تو همون بازار دادم ابکاری و دادم سفیدش کردن.

چون میدونستم بعد عروسی فوری باید بفروشم برای خونه.

دلم نبود برای چند ماه کلی اجرت بدم.

خونه داشتها ولی خیلی کوچولو بود ، سر یه سال فروختیم و خونه رو بزرگتر کردیم.