سلام دوستان گلم من دیشب یدونه بی بی چک زدم چون الان ۱۵ روزه از پریودم میگذره و پریود نشدم ...بی بی چک که زدم فوری دوتا خط انداخت یکی پررنگ و یکی دیگه هم یه کمی کم رنگ بود ولی خیلی واضح مشخص بود ...تا دو ساعت بعدشم نگاهش کردم اصلا کم رنگ تر نشده بود همونطور بود و گفتم دیگه احتمالا باردارم ولی الان بیدار شدم نگاهش کردم یه خطش خیلیییی کمرنگ شده بصورت به هاله کمرنگ بنظرتون بی بی چکم خراب بوده ؟ کسی تجربه داشته لطفا راهنمایی کنه
در ضمن داروخانه نزدیکمون تعطیله امروز
کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون یدونه بی بی چک گرفتی احتمالا ممکنه خراب باشه معلوم نیست باید همیشه دو یا سه تا بخری ممکنه یکی خط داشته باشه یکی نداشته باشه که سومیه معلوم کنه که بارداری هست یا نه ولی چون فورا خط انداخته احتمال خیلی زیاد بارداری مبارکت باشه گلم
سلام عزیزم خوبین ..من تا مدتهااااا ریزش موهام وحشتناک بود چون زایمان هم کردم خیلی بدتر شدم دیگه اومدم پسرونه پسرونه کوتاهش کردم تا اینکه ریزشش کمتر شد و خوب شدم خداروشکر
کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار