2777
2789
عنوان

خانما دیشب بی بی چک زدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق چیزی که گفتی باردار نیستیمجددا تکرار کن وقتی خط دوم پررنگ بشه باید پررنگ بمونه من 8 سال منتظر شد ...

آره خودمم واسه همین مشکوکم چون خط دومی باید بمونه همون‌طور عجیب بود حالا تکرار میکنم شاید خراب بوده

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
آره خودمم واسه همین مشکوکم چون خط دومی باید بمونه همون‌طور عجیب بود حالا تکرار میکنم شاید خراب بوده

اره عزیزم 

مجددا تکرار کن

من بی بی چک چهارسال پیش رو که مثبت شده هنوز دارم همچنان پررنگ پررنگ 

چون یدونه بی بی چک گرفتی احتمالا ممکنه خراب باشه معلوم نیست باید همیشه دو یا سه تا بخری ممکنه یکی خط داشته باشه یکی نداشته باشه که سومیه معلوم کنه که بارداری هست یا نه ولی چون فورا خط انداخته احتمال خیلی زیاد بارداری مبارکت باشه گلم

چون یدونه بی بی چک گرفتی احتمالا ممکنه خراب باشه معلوم نیست باید همیشه دو یا سه تا بخری ممکنه یکی خط ...

ممنون عزیزم حالا تکرار میکنم امشب و فردا صبح ببینم چه میشه

سلام عزیزم ببخشبد تاپیک قدیم تونا دیدم منم موهاما دکلره کردم کل سرم ریخته و کچل شدم😭 شما موهاتون خو ...

سلام عزیزم خوبین ..من تا مدتهااااا ریزش موهام وحشتناک بود چون زایمان هم کردم خیلی بدتر شدم دیگه اومدم پسرونه پسرونه کوتاهش کردم تا اینکه ریزشش کمتر شد و خوب شدم خداروشکر

سلام عزیزم خوبین ..من تا مدتهااااا ریزش موهام وحشتناک بود چون زایمان هم کردم خیلی بدتر شدم دیگه اومد ...

مرسی عزیزم خداراشکر که خوب شدید یعنی هیچ قرص و اینا مصرف نکردید؟ 

مرسی عزیزم خداراشکر که خوب شدید یعنی هیچ قرص و اینا مصرف نکردید؟

خواهش میکنم 

ن هیچی مصرف نکردم