2777
2789
عنوان

معلم های گل میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
منم قراره علوم ششم تدریس کنم مبحث انرژی رو آماده کردم

خیلیم عالیه.خودشون مشخص کردن،؟من پایه ۴ و ۵ و ۶ بود.گفت الان امادگی داری نشونمون بدی تدریستو گفتم اره یه ماژیک و کتاب بدین بریم کلاس.

رفتن تو کلاس من بعدشون وارد شدم انگار ۳۰ تا شاگرد تو کلاسه .همون طور با لبخند با بچه ها احوالپرسی کردم و توضیح دادم درسمون چیه و خوب گوش بدن و .....بعدم شروع کردم.وسطش از بچه ها هم سوال میکردم و به جواباشون واکنش نشون میدادم.در اصل بچه ها که نبودن ولی من نشون دادم اگه بچه ها باشن رابطم چطوره

خدایا مددی...
آهان پس شما تجربشو داشتی ، من تا حالا تدریس نداشتم به نظرت میتونم؟ راستی معلم ازت سوال پرسید خارج از ...

نه اصلا نپرسیدن.دو دقیقه هم نشد.گفت خوشم اومد همین

خدایا مددی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالیه.خودشون مشخص کردن،؟من پایه ۴ و ۵ و ۶ بود.گفت الان امادگی داری نشونمون بدی تدریستو گفتم ار ...

نه خودشون مشخص نکردن فقط گفتن علوم پایه ششم یا پنجم من دیدم مبحث انرژی خوبه 

چقدر مسلط آفرین ولی من اصلا نمیتونم اینجوری ارتباط برقرار کنم چه کنم تازه کتاب علوم ششم هم کامل نخوندم فقط همین مبحث خوندم اگه از قسمت‌های دیگه کتاب یپرسن یا از علوم پایه های قبل چون مطالعه نداشتم نمیتونم جواب بدم

نه خودشون مشخص نکردن فقط گفتن علوم پایه ششم یا پنجم من دیدم مبحث انرژی خوبه چقدر مسلط آفرین ولی من ا ...

انشاالله که بهترین براتون رقم بخوره.دعای مقاتل بن سلیمان رو پیداکن تو گوگل اگه تونستی ۱۰۰ بار بخون.رد خور نداره

خدایا مددی...