2777
2789
عنوان

تعبیر خواب جن

34 بازدید | 4 پست

بچه ها من دو شبه توی خوابم جن میبینم میخوام بزنم توی اینترنت دلیلش چیه میترسم عکس چیزی ببینم یکی زحمتشو میکشه بزنه دلیل خواب دیدن جن چیه بعد اسکرین بفرسته 

من بت میگم 

صدقه بذار ،سوره جن زیاد بخون

بهش اصن فک نکن تلقین نکن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چه شکلی بود که متوجه شدی جن ه

اولی که دیدم سفید طور یا حالت رنگ آدم فضاییا که نقره این بود من داشتم فرار میکردم دومی خودشو شکل انسان در اووده بود ما توی یه خونه قدیمی بودیم و حتی توی خوابم ترس داشتم و اونا توی هر دو خواب داشتن بهمون حمله میکردن و ما فرار میکردیم 

اولی که دیدم سفید طور یا حالت رنگ آدم فضاییا که نقره این بود من داشتم فرار میکردم دومی خودشو شکل انس ...

من خیلی نمیدونم. ولی شاید نشونه این باشه که برات طلسم گرفتن. پس سعی کن باطل‌ السحر انجام بدی. سوره الرحمن یه آیه ش هست که باید ۷۰ بار روی آب بخونی... تونت سرچ کن