2777
2789

ی دوستی داشتم همکلاسی دوران دبستانم بود 

ولی ما از سال هشتم با هم رفیق شدیم 

تا سال یازدهم ینی ۳.۴ سال رفیق بودیم 

خییلیی خاطرات داریم باهم 

ولی من ادمی نبودم که رفیق زیاد داشته باشم و رویحه حساسی هم داشتم 

همش میخاسم تنها رفیقش باشم 

خییلیی بهم کمک کرد ولی در مقابل خیلییی بی توجهی و حرکات بچگانه ازش دیدم 

بخاطر همین یک سال کلن فاصله گرفتم 

ینی در حد نهایتا لایک استوری 

خودشم کنجکاو بود ک چرا اینجوری میکنم 

دعوا و.. نکردیم ولی فاصله 

بعد ی سال ک من دوستای زیادی پیدا کرده بودم و ارتباط اجتماعی بالا پیدا کردم 

با هم قرار گذاشتیم دیدیم همو و از اون موقع تا همین الان ک سال ۱۲ام 

همینجوری حرف می‌زنیم 

ولی میدونی این بار اون بیشتر میخاد باهام وقت بگذرونه 

همیشه هم میگ ک از همه رفیقاش بهترم .. 

ولی خب وقتی پیش رفیق مشترکای دیگمونه حرفایی که تو تنهایی راجبشون میگه رو برعکس میگه مثلا.. 

اما در کل دارم عذاب وجدان میگیرم چون جدیدا رفتارم باهاش خوب نیس زیاد 

بی‌توجهی میکنم بهش... 

بعضی چیزا رو مخ آدمن 

جام بودین چیکار میکردین🥲 چون من همش گاهی وقتا باهاش حدف میزنم با خود نمیگم نکنه دوباره برگردم به اون روزا🤝

هعیییییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید قصددخالت ندارم فقط تجربمو میگم چون عین توعه داستانم

جای تو بودم رفیقا همشونو برای یسال میذاشتم کنار و فقط با درسم رفاقت میکردم تا بعد کنکور 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ببخشید قصددخالت ندارم فقط تجربمو میگم چون عین توعه داستانمجای تو بودم رفیقا همشونو برای یسال میذاشتم ...

درست میگین🤝 

منم دوس دارم همین کارو کنم ولی سختههه واقعننن 

ی

ادم عادت میکنه دوس داره بره کافه باهاشون و... ی سال زمان کمی نیست🥲

ببین خب من ازش خیلی چیزا یاد گرفتم این که آدم سیاست داشته باشه میتونه دوستای زیادی داشته باشه و..... ...

در واقع خودتم می دونی که بده

اگر می خوای کمش کنی یا اصلا دیگه حال نمی کنی باهاش کم کم رابطتو باهاش کم کن نه یه طوری که متوجه بهش علنا داری نادیدش می گیری و یا اینکه بد رفتاری کنی(اگر می کنی)

درست میگین🤝 منم دوس دارم همین کارو کنم ولی سختههه واقعننن یادم عادت میکنه دوس داره بره کافه باهاشون ...

خیلیم سخت نیست حیف که من به این درک بعد از کنکورم رسیدم

روزی میرسه که اصلا با همین رفیقای دوران دبیرستانت سلام و احوالپرسیم نمیکنی الان شاید این حرفمو باور نکنی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خیلیم سخت نیست حیف که من به این درک بعد از کنکورم رسیدمروزی میرسه که اصلا با همین رفیقای دوران دبیرس ...

آخه من رفیق توی مدرسه ندارم 

همه بیرون از مدرسه ان متاسفانه