2777
2789

سلام دوستان میگم پردیس دانشگاه علوم پزشکی رشت توی بندر انزلی هنوز؟ یا همه اومدن رشت؟ چون بعضی دانشگاها دیگه پردیسشون توی یه شهر دیگه نیست اومدن همه همون پردیس اصلی رشت هم اینطوریه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون رشتی هستید؟ از کجا میتونم مطمین بشم؟

من والا خودمم مطمئن نیستم ساکن رشت هستم و چند باری از جلوی دانشگاه تو انزلی رد شدیم نزدیک اسکله هست فکر کنم... شوهرم بهم گفته اینجا پردیس انزلیه... ایشونم جدیداً خبر نداره فکر کنم.... برای همین گفتم فکر کنم هنوز همونجاست

من والا خودمم مطمئن نیستم ساکن رشت هستم و چند باری از جلوی دانشگاه تو انزلی رد شدیم نزدیک اسکله هست ...

اهان پس شاید همونجا باشه ممنونم ازتون ❤️ بعد یه سوال رشت تا انزلی چقدر راهه؟ انزلی خیلیییی شرجیه درسته؟ من از تهران میام ممکنه ادیت بشم به خاطر آب و هوا؟ در کل انزلی نرفتم تا الان چجور شهریه؟ 

اهان پس شاید همونجا باشه ممنونم ازتون ❤️ بعد یه سوال رشت تا انزلی چقدر راهه؟ انزلی خیلیییی شرجیه درس ...

آره بخاطر داشتن مرداب خیلی رطوبتش بالاست مخصوصا تو تابستون که به شدت گرم هم میشه.

ما رشت تا انزلی رو حدود چهل دقیقه میریم بستگی داره ترافیک باشه یا نه. گاهی ترافیک نیست نیم ساعته میرسیم گاهی ترافیکه نزدیک یه ساعت طول می‌کشه.

آره بخاطر داشتن مرداب خیلی رطوبتش بالاست مخصوصا تو تابستون که به شدت گرم هم میشه.ما رشت تا انزلی رو ...

پس من که از گرما بدم میاد سخته برام بعد شهرش چطوریه؟ 

پس من که از گرما بدم میاد سخته برام بعد شهرش چطوریه؟

اونقدرا هم وحشتناک نیست. کولر داشته باشی هیچ مشکلی نداری. فقط رطوبت بالاست در کل قابل تحمله

مردم انزلی خیلی با معرفت هستن. انزلیچی ها معروفن به دعوا گرفتن و همه فکر میکنن اونا وحشی ان.... ولی حقیقت اینه که دعوا هاشون بخاطر غیرتشونه. مثلاً به خانواده ما توهین بشه می‌ترسیم درگیر بشیم و نشنیده میگیریم ولی اونا بخاطر توهین به خانواده و عزیزانشون سکوت نمیکنن و همین باعث دعوا میشه. آدمهای بسیار باوفا و با معرفت. ما تو خیابون ماشینمون خراب شده بود نمیدونی چند نفر نگه داشتن برامون...🥺🥺🥺

جای دیگه باشه میگن خب به ما چه... 

ولی همه میخواستن کمک کنن آخرش یه غریبه مارو بوکسر کرد تا تعمیرگاه بدون هیچ منتی🥲

خیلی مهربونن من خودم ترک هستم واقعا دوستشون دارم❤️ اگه میری خیالت از مردم راحت باشه❤️✨

اونقدرا هم وحشتناک نیست. کولر داشته باشی هیچ مشکلی نداری. فقط رطوبت بالاست در کل قابل تحملهمردم انزل ...

اخی چه مردم مهربونی پس 🥲🩷

امکاناتش چطوریه؟ در حد رشت هست؟